OSMAN YILDIRIM
Centipat
2 yıl önce bir arkadaşımın vasıtası ile tanıştım. Şuana kadar kendilerinden 3 4 kere alışveriş yaptım. güvenilir insanlar sorun yaşamazsınız kesinlikle
valla 2019 yılından beri üyeyim. mesajım olmaması önermememi gerektirmez. vergi mükellefi insanız bizde alışveriş yapıyoruz yeri geliyor. forumlarda takılacak insanlar değiliz ara sıra giriyoruz. bilgi varsa alıp çıkıyoruz. illa mesajımız olması gerekmiyor.Arkadaslar ne hikmetse onerenler olarak cogunuzun sadece 1-2 mesajı var. Bazilarinin da hesabı yeni acilmis.![]()
Benim 5 yıllık hesabım vardı. Forum'da bir arkadas ile kavgadan dolayı banlandiNeden yorum yapanların çok az mesajı var? Bana çok güvenilir gelmedi.
Arkadaşlar kendi markalarını önermeye çalışıyorlar. Bu şekilde daha da kötüleştiriyorlar durumu. Bütün hesapları kontrol ettiğimde neredeyse hepsinin aynı yazım hataları yaptığını ve hesapların yeni açıldığını görüyorum. Yeni açılmayanların da diğer konulardaki yazım yanlışları aynı şekilde.Neden yorum yapanların çok az mesajı var? Bana çok güvenilir gelmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.