Gamer world (sahibinden.com) alışveriş yapanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
5500
2 yıl önce bir arkadaşımın vasıtası ile tanıştım. Şuana kadar kendilerinden 3 4 kere alışveriş yaptım. güvenilir insanlar sorun yaşamazsınız kesinlikle

6 yıldır alışveriş yaparım. yeri geldi sorunlarım oldu kalktı üşenmedi ayağıma kadar geldi sorunu halletti gitti. yeri geldi malzeme aldım ayağıma kadar getirdi. almadığım ürün kalmadı arkadaştan. gerçekten değerli ve kayda değer bir satıcıdır. korkmadan alım yapabileceğiniz birisidir.

Arkadaşlar buradan 3-4 sefer alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım aldığınız ürünü gözünüzün önünde deneyip istediğiniz kadar test edip öyle veriyor arkadaş ve takas olayındada hem fiytı öldürmüyor hemde sattığı ürünler garantili ve piyasa fiyatının altında. ben kefilim arkadaşa içiniz rahat alış veril yapılır derim

Sa beyler gameworld den bende alışveriş yaptım tabi ilk başta bizde güvenemedik falan ama kaporamızı attık arkadaş dediği gibi ürünü kurye ile yolladı kutuyu ilk açan biz olduk ekran karyında herhangi bir sıkıntı yoktu ve garantisi söylediği süre kadar vardı 2.el fiyatını sıfır ürün satan tek yer herkese alışveriş tavsiye ederim iyi akşamlar.

Arkadaslar ne hikmetse onerenler olarak cogunuzun sadece 1-2 mesajı var. Bazilarinin da hesabı yeni acilmis. :)
valla 2019 yılından beri üyeyim. mesajım olmaması önermememi gerektirmez. vergi mükellefi insanız bizde alışveriş yapıyoruz yeri geliyor. forumlarda takılacak insanlar değiliz ara sıra giriyoruz. bilgi varsa alıp çıkıyoruz. illa mesajımız olması gerekmiyor.

İyi akşamlar ben kendim 3 tane ekran kartı aldım görmeden almak baba da sıcak gelmedi bu yüzden İstanbul'da tanıdığım bir arkadaşı dükkana gönderdim. Canlı yatın yaparak kartların kutusunu tek tek açarak denedik sonra ücretini gönderdim arkadaşımda ekran kartını alarak kargoya verdi. Ekran kartlarının hala fan jelatini bile üzerinde idi. Çok ilgili ve çok efendi arkadaşlar idiler her türlü soruma büyük bir ilgi ve alaka ile cevap verdiler. Gönül rahatlığı ile alış veril yapabilirsiniz. Kar marjını düşük tutarak bize faydalı oluyorlar. Çok teşekkürler. Ben Van'da ikamet ediyorum gerçek müşteriyim kimseyi kandırmaya da çalışmıyorum.

Neden yorum yapanların çok az mesajı var? Bana çok güvenilir gelmedi.
Arkadaşlar kendi markalarını önermeye çalışıyorlar. Bu şekilde daha da kötüleştiriyorlar durumu. Bütün hesapları kontrol ettiğimde neredeyse hepsinin aynı yazım hataları yaptığını ve hesapların yeni açıldığını görüyorum. Yeni açılmayanların da diğer konulardaki yazım yanlışları aynı şekilde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı