GameSatış beni dava edeceğini söylüyor

aydin01

Decapat
Katılım
26 Ekim 2021
Mesajlar
60
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
GameSatış'dan geçen Steam hesabımı satmıştım sattıktan 1 gün geçtikten sonra alan adam bana yazdı, dedi hesabıma giremiyorum bilgileri değişmiş (ben yapmadım) sonra alıcıya benim yapmadıgımı anlattım. Neyse aradan 5 gün geçti bana GameSatış mesaj attı dedi ki: "işleminiz satış işleminiz için hakkınızda yasal süreç başlatılmıştır. Sitemizde kayıtlı olan tüm kişisel bilgileriniz ile birlikte IP/PORT kayıtlarınız savcılığa iletilmek üzere hazırlanmıştır. En kısa süre içerisinde ikamet ettiğiniz ev adresinize yapmış olduğunuz dolandırıcılık işlemi ile ilgili tebligat gönderilecektir." böyle bir şey dedi, bende canlı desteğe yazdım ben çekmediğimi belirttim falan fisdan sonuç olarak ne olabilir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GameSatış sorunlu bir site zaten her önüne gelene dava açıyor (sözde) zaten forumda bununla ilgili açılmış bir ton konu vardı, dava falan açacağını sanmıyorum.
 
Hocam siteye bir daha girmedim bir şey olmadı.
Aynı şekilde bana da suçlama yapıldı 4 ay önce sattığım hesap geri alınmış diye ancak herhangi bir bilgim vb. yok. Üzerinden kaç ay geçmiş artık alıcının sorunu olması lazım. Ben de herhangi bir ödeme vb. yapmayacağım.
 

Geri
Yukarı