Sencrom
Decapat
Kanka boş konuşmuşsun ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun.
Hakaret yok kişiye hakaret yok hani Türkçe yazmıyor muyum şuraya neresinde anlamıyorsun ki bir de sadece konu bu değil bir sürü mağaza var dolandırıcılık yapan site sahipleri gram engel koymuyor 30dk bilr ban yapmıyorlar gir bak örnekleri çok saçmalamak ve bir konu üzerinden yargılamak için yorum olsun diye yorum yapmışsın.
Sadece bu soruna mı takıldın o kadar şey yazdım hadi enayş konusunda haksızım peki diğerleri hakkında neden yorum yapmıyorsun da sadece yorum yazmak için yorum yapıyorsun.
Sadece bu soruna mı takıldın o kadar şey yazdım hadi enayş konusunda haksızım peki diğerleri hakkında neden yorum yapmıyorsun da sadece yorum yazmak için yorum yapıyorsun.
Bakınız benim kanıt sunmam bir şey fark ettirmiyor giriniz bakınız görürsünüz zaten onca mağdur insanları taraf tutmak yerine 2 dk dolma parmaklarınızı oynatıpta siteye girin 30dk bir göz gezdirin son sözüm bu daha da yazan olursa yüzsüzlük diye düşünür cevap vermeye dahil tenezzül etmem.
Sen ne dersen de kanka bunlara laf anlatamazsın o yüzden kendini boşuna hiç yorma ben seni anladım net bir şekilde site iyi olan satıcıları (çok satış yapan) canı pahısına koruyor ve adam kayırıyor sana tavsiyem GameSatış'ı bırak başka siteye yönel.