GameSatış mağduriyeti

Kanka boş konuşmuşsun ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun.

Hakaret yok kişiye hakaret yok hani Türkçe yazmıyor muyum şuraya neresinde anlamıyorsun ki bir de sadece konu bu değil bir sürü mağaza var dolandırıcılık yapan site sahipleri gram engel koymuyor 30dk bilr ban yapmıyorlar gir bak örnekleri çok saçmalamak ve bir konu üzerinden yargılamak için yorum olsun diye yorum yapmışsın.

Sadece bu soruna mı takıldın o kadar şey yazdım hadi enayş konusunda haksızım peki diğerleri hakkında neden yorum yapmıyorsun da sadece yorum yazmak için yorum yapıyorsun.

Sadece bu soruna mı takıldın o kadar şey yazdım hadi enayş konusunda haksızım peki diğerleri hakkında neden yorum yapmıyorsun da sadece yorum yazmak için yorum yapıyorsun.

Bakınız benim kanıt sunmam bir şey fark ettirmiyor giriniz bakınız görürsünüz zaten onca mağdur insanları taraf tutmak yerine 2 dk dolma parmaklarınızı oynatıpta siteye girin 30dk bir göz gezdirin son sözüm bu daha da yazan olursa yüzsüzlük diye düşünür cevap vermeye dahil tenezzül etmem.

Sen ne dersen de kanka bunlara laf anlatamazsın o yüzden kendini boşuna hiç yorma ben seni anladım net bir şekilde site iyi olan satıcıları (çok satış yapan) canı pahısına koruyor ve adam kayırıyor sana tavsiyem GameSatış'ı bırak başka siteye yönel.

Sakın GameSatış'tan alışveriş yapmayın! – mağduriyet ve ciddi şüphelerim var.

Merhaba arkadaşlar,
Bu yazı, GameSatış adlı platformda yaşadığım haksızlıkları ve gözlemlediğim etik dışı durumları paylaşmak içindir. Kimse daha fazla mağdur olmasın diye yazıyorum.
Platformda hesap alım-satımı yapıyordum. Alıcı olarak pazarlık yaparken ciddi şekilde “pazarlık sünnettir, durumum yok” diyordum. Ancak bir gün kendi ilanıma bir kullanıcı alaycı şekilde aynı ifadeyi yazıp çok düşük bir teklif sundu. Ben de "pazarlığı enayilikle karıştırma, hadi işine." dedim. Bu yüzden 1 günlük ban yedim. Canlı desteğe yazdım, hiçbir geri dönüş alamadım.
Daha da kötüsü: Valorant random hesap satın aldım. Açıklamada “sadece bir kişiye verilir” yazıyordu ama hesaba girdiğimde 2-3 kişi sürekli birbirimizi atıyorduk. Videolu kanıt sundum, ama ilgilenmediler. Ancak iş avukata gitme boyutuna gelince destek beni aradı ve yeni hesap vereceklerini söyledi. Neden sadece bu noktada çözüm sunuluyor?
Ciddi şüphelerim var:
GameSatış çalışanlarının hesap sattığını ve kullanıcıların mesajlarına izinsiz eriştiğini düşünüyorum. Bu konuda kesin kanıtım yok ama yaşananlardan sonra bu ihtimali göz ardı edemem.
Başka bir olayda, “diğer hesap” kategorisinden ilan verdim. Başta kabul edildi, sonrasında tüm ilanlarım kaldırıldı ve 7 gün ban yedim. Gerekçe “yasaklı ilan” dendi. Ancak sistemde bu açıkça belirtilmiyor. Kural varsa, ilan açılırken uyarı gelmesi gerekmez mi?
Yeni getirdikleri "sadakat rozeti" sistemi de bana göre başka bir para tuzağı.
Discord Basic Nitro almak istedim, 38 TL'lik ürüne 107 TL fiyat çektiler. Sorduğumda "tedarik ederken fazla alıyoruz" gibi saçma bir açıklama yapıldı.
Dahası, dolandırıcılara karşı yaptığım bir yorum yüzünden tekrar banlandım.
"Mahkemeye vereceğim seni, bir yüzünü göreyim" dedim, hemen ceza geldi. Destek bana "bence siz öyle dememişsinizdir" dedi. Taraflı ve keyfi tutumları artık açıkça ortada.
En dikkat çekici nokta:
GameSatış'ta 1000+ satış yapmış bazı büyük mağazalar var. Bu mağazaların yorumlarında birçok müşteri açık açık dolandırıldığını veya mağdur edildiğini yazmasına rağmen hiçbir işlem yapılmıyor. Bu mağazalar adeta dokunulmaz. Yeni veya küçük mağazalara ise sürekli engel çıkarılıyor.
Sonuç: GameSatış güvenilir bir platform değil.
Kurallar belirsiz, destek ilgisiz, çalışanların tarafsızlığı şüpheli.
Paramın da zamanımın da değersiz görüldüğünü hissettim. Bu nedenle İtemsatış'ya da İtempazar gibi daha şeffaf ve adil alternatifleri öneriyorum.
Yaşadıklarımı yazdım, umarım bir kişiye bile faydam olur.
Taptaze yeni 900 TL dolandırıldım. Ve destek ekibi bana satıcının verdiği cevapların aynısı verdi :DDD şaka gibi site uzak durun .

Sen ne dersen de kanka bunlara laf anlatamazsın o yüzden kendini boşuna hiç yorma ben seni anladım net bir şekilde site iyi olan satıcıları (çok satış yapan) canı pahısına koruyor ve adam kayırıyor sana tavsiyem GameSatış'ı bırak başka siteye yönel.
Hiçbir şekilde bu tarzdaki sitelere yönelmesin bu ülke dolandırıcı ile dolu .

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı