GameSatış mağduriyeti

@328914, bazı arkadaşlar herhalde site yönetiminin, satıcısının kapısına gidip parayı almayı bekliyor. :D Her şeyi de siteden beklememek lazım. Alıcı ve satıcı da önlemlerini alması gerekir. Yıllardır daha dolandırıldığımı ya da buna benzer sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.

Peki mağduriyetleri önlemek adına hiçbir şey yapmaz ise bu GS yi suç ortağı yapmaz mı ? Aynı şekilde Sahibinden'i de. Yani ben aracıyım deyip işin işinden sıyrılmak en basiti. 0 sorumluluk oh mis.
Mesela tek bir çözüm önerisi verebilir misiniz? Siz Gamesatış sahibi olsaydınız ve sizin tanımadığınız birisi sitenize üye olup mağaza açıp bu ürünleri satarken insanları dolandırsa nasıl bir tavır sergilersiniz? Unutmayın ki sizin sağladığınız maksimum yardım Gamesatış’ın yaptığı gibi parayı bir süre elde tutmak eğer başarısız olursa geri vericisine göndermek gibi şeyler olur…
Başka ne yapmayı beklerdiniz ikinize de soruyorum konu sahibi de dahil.

Konu sahibinin samimiyetinden şüphem yok. Gerçekten mağdur olmuş ve canı yanmış.

1748250198694.png

Ama @333365 hocam, '' bende kullandım siteyi ama ben kimseye sövmüyom '' gibisinden algı yapmanız da hiç hoş değil. Sadece bir '' enayi '' kelimesini aldınız, evirip çevirip küfüre getirdiniz ya... valla bravo. :)

@EdoMinato, konu sahibi kanıtsız paylaşım yapmış. Bu düpedüz karalamak değil de nedir? Kanıtını sunsun.

Mesela tek bir çözüm önerisi verebilir misiniz? Siz GameSatış sahibi olsaydınız ve sizin tanımadığınız birisi sitenize üye olup mağaza açıp bu ürünleri satarken insanları dolandırsa nasıl bir tavır sergilersiniz? Unutmayın ki sizin sağladığınız maksimum yardım GameSatış'ın yaptığı gibi parayı bir süre elde tutmak eğer başarısız olursa geri vericisine göndermek gibi şeyler olur…
Başka ne yapmayı beklerdiniz ikinize de soruyorum konu sahibi de dahil.

@328914, bazı arkadaşlar herhalde site yönetiminin, satıcısının kapısına gidip parayı almayı bekliyor. :D her şeyi de siteden beklememek lazım. Alıcı ve satıcı da önlemlerini alması gerekir. Yıllardır daha dolandırıldığımı ya da buna benzer sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.

Hocam peki benim yazdığıma cevabınız nedir? Canlı desteğin bana olan tutumunu, ana avrat ve Allah'a söven bir satıcıyı desteklemesini ve bunu benim şikayet etmeme rağmen benim 3 gün ban yemem ve satıcı ile alakalı hiçbir şey yapılmamış olması falan ne düşünüyorsun bu durumda? Hani acaba bu durumda savunulacak bir şey bulabilecek misiniz merak ediyorum?

Arkadaşlar hepiniz adamın enayi deyişine takılmışsınız 🤣

Geçen ay ben bir satıcı ile konuşurken bana ana avrat küfür etti telefon numaramı istedi hatta Allah'a kadar sövdü, (iyi bir satıcıydı)
Canlı desteğe yazdığımda canlı desteğin bana dönüşü adamı tahrik etmişsin oldu 😂 Adama bir kere bile küfür etmediğim halde tahrik eden ben olmuşum, adam anama küfretmiş yetmemiş Allah'a küfür etmiş canlı desteğin bana tahrik etmişsin deyip bana 3 gün ban attı, Allah'a küfür eden adama hiç ban atmadı 😂 1 aydır sitenin yüzüne bakmıyorum çok ciddi söylüyorum oradaki canlı desteğin ve çalışanların ciddi sorunları var, tavsiyem hiçbir şekilde o siteden bir şey alıp satmamanız.

Herhalde yorumunuz bu olmalı. Satıcı ana avrat küfrettiğinde, sizin tutumunuz ne oldu? Bu durumda yapılabilecek: Satıcıya hiç cevap vermeden rapor etmek olurdu. Siz ne yaptınız?

@EdoMinato, konu sahibi kanıtsız paylaşım yapmış. Bu düpedüz karalamak değil de nedir? Kanıtını sunsun.
İyi de hocam sizin de derdiniz az önceye kadar '' hakaret '' idi, şimdi kanıt istiyorsunuz. Size kanıt sunması neyi değiştirecek? '' Enayi '' kelimesinden çok daha fazlasını kullandığını mı düşünüyorsunuz?

Yoksa KS nin siteyi boş yere karaladığını mı ? Boş karalamaya lüzum yok, siteden bir ton mağdur var ortada zaten.

Herhalde yorumunuz bu olmalı. Satıcı ana avrat küfrettiğinde, sizin tutumunuz ne oldu? Bu durumda yapılabilecek: Satıcıya hiç cevap vermeden rapor etmek olurdu. Siz ne yaptınız?

Elbette öyle yaptım küfür vs etmedim
Zaten küfür etsem niye bu durumu canlı desteğe şikayet edeyim?

Canlı desteğin bana söylediği tek şey tahrik etmişsiniz demesi 😂

@EdoMinato, ortada resim yok, bir şey yok. Her yazılana da inanmam açıkçası. Kanıtlarını göstersin. Konu sahibinin hep dediği aynı. Karalama yaptığım da yok.
@Sencrom, satıcıyla aranda geçen mesaj içeriğini bilmediğim için yorumda bulunabilmem mümkün değil. Belki de tahrik ettiniz, tahrik etmedim diyorsunuz.

@EdoMinato, ortada resim yok, bir şey yok. Her yazılana da inanmam açıkçası. Kanıtlarını göstersin. Konu sahibinin hep dediği aynı. Karalama yaptığım da yok.
@Sencrom, satıcıyla aranda geçen mesaj içeriğini bilmediğim için yorumda bulunabilmem mümkün değil. Belki de tahrik ettiniz, tahrik etmedim diyorsunuz.

Tahrikde, küfür ve hakaret yok kendimce eleştiri yaptım kanka, ayrıca adam anneye ve Allah'a sövmüş bu durum başlı başına zaten ban sebebi değil mi zaten? Senin dediğin şeye çıkıyor, he iyi o zaman tahrik var ana avrat Allah'a sövebilir sıkıntı yok 😂

Böyle bir şey mi var? Adalet sisteminde bile böyle bir şey yoki mahkemeye çık adam sana ana avrat Allah kitap sövsün hiç mi ceza almayacak?

+ Canlı desteğin mesajıda söyle olmuştu karşı tarafın etmiş olduğu söylem tahrik içerdiği için olmuştur eğer çok istiyorsanız dava açabilirsiniz demişti bana 😂

Ayrıyeten ben burada şunu demiyorum evet bana bir ceza verildi okey ama karşı tarafa niye bir ceza verilmedi? Şaka gibi bir olay cidden. Bu da konu sahibi arkadaşın satıcılar canlı destek çalışanları olabilir durumuna getiriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı