- Makaleler
- 65
Mesela tek bir çözüm önerisi verebilir misiniz? Siz Gamesatış sahibi olsaydınız ve sizin tanımadığınız birisi sitenize üye olup mağaza açıp bu ürünleri satarken insanları dolandırsa nasıl bir tavır sergilersiniz? Unutmayın ki sizin sağladığınız maksimum yardım Gamesatış’ın yaptığı gibi parayı bir süre elde tutmak eğer başarısız olursa geri vericisine göndermek gibi şeyler olur…Peki mağduriyetleri önlemek adına hiçbir şey yapmaz ise bu GS yi suç ortağı yapmaz mı ? Aynı şekilde Sahibinden'i de. Yani ben aracıyım deyip işin işinden sıyrılmak en basiti. 0 sorumluluk oh mis.
Mesela tek bir çözüm önerisi verebilir misiniz? Siz GameSatış sahibi olsaydınız ve sizin tanımadığınız birisi sitenize üye olup mağaza açıp bu ürünleri satarken insanları dolandırsa nasıl bir tavır sergilersiniz? Unutmayın ki sizin sağladığınız maksimum yardım GameSatış'ın yaptığı gibi parayı bir süre elde tutmak eğer başarısız olursa geri vericisine göndermek gibi şeyler olur…
Başka ne yapmayı beklerdiniz ikinize de soruyorum konu sahibi de dahil.
@328914, bazı arkadaşlar herhalde site yönetiminin, satıcısının kapısına gidip parayı almayı bekliyor.her şeyi de siteden beklememek lazım. Alıcı ve satıcı da önlemlerini alması gerekir. Yıllardır daha dolandırıldığımı ya da buna benzer sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.
Arkadaşlar hepiniz adamın enayi deyişine takılmışsınız
Geçen ay ben bir satıcı ile konuşurken bana ana avrat küfür etti telefon numaramı istedi hatta Allah'a kadar sövdü, (iyi bir satıcıydı)
Canlı desteğe yazdığımda canlı desteğin bana dönüşü adamı tahrik etmişsin olduAdama bir kere bile küfür etmediğim halde tahrik eden ben olmuşum, adam anama küfretmiş yetmemiş Allah'a küfür etmiş canlı desteğin bana tahrik etmişsin deyip bana 3 gün ban attı, Allah'a küfür eden adama hiç ban atmadı
1 aydır sitenin yüzüne bakmıyorum çok ciddi söylüyorum oradaki canlı desteğin ve çalışanların ciddi sorunları var, tavsiyem hiçbir şekilde o siteden bir şey alıp satmamanız.
İyi de hocam sizin de derdiniz az önceye kadar '' hakaret '' idi, şimdi kanıt istiyorsunuz. Size kanıt sunması neyi değiştirecek? '' Enayi '' kelimesinden çok daha fazlasını kullandığını mı düşünüyorsunuz?@EdoMinato, konu sahibi kanıtsız paylaşım yapmış. Bu düpedüz karalamak değil de nedir? Kanıtını sunsun.
Herhalde yorumunuz bu olmalı. Satıcı ana avrat küfrettiğinde, sizin tutumunuz ne oldu? Bu durumda yapılabilecek: Satıcıya hiç cevap vermeden rapor etmek olurdu. Siz ne yaptınız?
@EdoMinato, ortada resim yok, bir şey yok. Her yazılana da inanmam açıkçası. Kanıtlarını göstersin. Konu sahibinin hep dediği aynı. Karalama yaptığım da yok.
@Sencrom, satıcıyla aranda geçen mesaj içeriğini bilmediğim için yorumda bulunabilmem mümkün değil. Belki de tahrik ettiniz, tahrik etmedim diyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.