@Sencrom, nasıl bir eleştiri yaptınız mesela?
@Sencrom, sizin sorununuz için konuşuyorum: Sizin "boş yapma" demeniz tahriktir ve sadece olumsuz tartışmayı tetikler. Bundan ceza almanız normaldir. Dediğiniz gibi satıcı ceza almadıysa satıcının da ceza almaması normal değil. Ne olursa olsun, küfretmemesi gerekiyordu.
Kanka küfretmeyi geç bana küfür etse gene tamam aileye küfür var + Allah'a küfür var + telefon numaramı isteyip tehdit vs konuşmaları var artı olarak ben orada ona boş yapmayı adam bana kullandığı kelimelerden sonra kullandım yani ilk o sataşan ve iğneleyici laf atan o ben gene de ahlakımı koruyup küfür etmedim ilk şikayet ettiğimde 3 gün ban yemişti sonra canlı destek bana geri dönüp tahrik vs dedikten sonra ben bayağı bir dellendim düzgünce açıklamaya çalıştım bunu canlı desteğe (tabii ki de hakaret ve küfür yok) ardından itiraz ediyorum diye onun banı kalktı bana 3 gün ban atıldı![]()
Lütfen illegal platformaları güvenilir göstermeye çalışmayın. Hırsızlıkla yapılan keyler bile satılıyor. Burada a - b -c fark etmez hepsi aynı işi yapıyor aracıymış bilmemneymiş yok. Bu platformlarda başınıza her iş gelebilir dolandırılabilirsiniz de sonra platform da arkanızda durmaz. Ben aracıyım der çekilir kenara.
Özellikle diyorum buralar güvenli değiş şirin göstermenin bir anlamı yok. Hepsi aynı.
Hakaret var dostum.
Oltalama orayı gayet de cezanı yemişsin otur bekle.
Fark eder mi? Tahrik etmişsin.adamlara banlamaları için sebep vermişsin, o sebebi vermeyecektin. Yapacak bir şey yok. Kendi hatanın farkına varamıyorsun. Sağlıklı tartışma olacağını düşünmüyorum. O yüzden takipten çıktım konuyu. Tavsiyem, ne olursa olsun üslubunu bozmaman yönünde olur. Banlanmak için adamlara sebep verme.
Yani açıkçası kendi kafanızda bir doğrunuz var bu kadar insan yanlış konuşuyor yalan söylüyor ama siz doğru söylüyorsunuz evet hocam kimseye enayi demediniz haksız yere ban yediniz lütfen konuyu da uzatmayalım artık anlaşıldı.
Yani açıkçası kendi kafanızda bir doğrunuz var bu kadar insan yanlış konuşuyor yalan söylüyor ama siz doğru söylüyorsunuz evet hocam kimseye enayi demediniz haksız yere ban yediniz lütfen konuyu da uzatmayalım artık anlaşıldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.