GameSatış mağduriyeti

Ve de ekstra şunu da eklemek istiyorum bu durum olmadan önceye kadar siteden gayet memnundum. Komisyon oranı çok düşük halen çok düşük ve gerçekten iyi durumda diğer sitelere nazaran ve canlı destekte çok iyiydi. Hiçbir şikayetim de yoktu. 4-5 dakika sonra yazıyorlardı ama çözüyorlardı sorunları vs. şu olaydan sonra aşırı bir soğuma geldi.

@Sencrom, nasıl bir eleştiri yaptınız mesela?

Adam bayağı dolu dolu konuşmuştu bende boş yapma yazmıştım, sonra küfürler analar Allah vs. havada uçuşmuştu.

@Sencrom, sizin sorununuz için konuşuyorum: Sizin "boş yapma" demeniz tahriktir ve sadece olumsuz tartışmayı tetikler. Bundan ceza almanız normaldir. Dediğiniz gibi satıcı ceza almadıysa satıcının da ceza almaması normal değil. Ne olursa olsun, küfretmemesi gerekiyordu.

@Sencrom, sizin sorununuz için konuşuyorum: Sizin "boş yapma" demeniz tahriktir ve sadece olumsuz tartışmayı tetikler. Bundan ceza almanız normaldir. Dediğiniz gibi satıcı ceza almadıysa satıcının da ceza almaması normal değil. Ne olursa olsun, küfretmemesi gerekiyordu.

Kanka küfretmeyi geç bana küfür etse gene tamam aileye küfür var + Allah'a küfür var + telefon numaramı isteyip tehdit vs konuşmaları var artı olarak ben orada ona boş yapmayı adam bana kullandığı kelimelerden sonra kullandım yani ilk o sataşan ve iğneleyici laf atan o ben gene de ahlakımı koruyup küfür etmedim ilk şikayet ettiğimde 3 gün ban yemişti sonra canlı destek bana geri dönüp tahrik vs dedikten sonra ben bayağı bir dellendim düzgünce açıklamaya çalıştım bunu canlı desteğe (tabii ki de hakaret ve küfür yok) ardından itiraz ediyorum diye onun banı kalktı bana 3 gün ban atıldı 😂

Kanka küfretmeyi geç bana küfür etse gene tamam aileye küfür var + Allah'a küfür var + telefon numaramı isteyip tehdit vs konuşmaları var artı olarak ben orada ona boş yapmayı adam bana kullandığı kelimelerden sonra kullandım yani ilk o sataşan ve iğneleyici laf atan o ben gene de ahlakımı koruyup küfür etmedim ilk şikayet ettiğimde 3 gün ban yemişti sonra canlı destek bana geri dönüp tahrik vs dedikten sonra ben bayağı bir dellendim düzgünce açıklamaya çalıştım bunu canlı desteğe (tabii ki de hakaret ve küfür yok) ardından itiraz ediyorum diye onun banı kalktı bana 3 gün ban atıldı 😂

Yazışmaları kardeşime ve arkadaşlarıma okuttum hepsi de kesinlikle taraf tutma var dedi.

Lütfen illegal platformaları güvenilir göstermeye çalışmayın. Hırsızlıkla yapılan keyler bile satılıyor. Burada a - b -c fark etmez hepsi aynı işi yapıyor aracıymış bilmemneymiş yok. Bu platformlarda başınıza her iş gelebilir dolandırılabilirsiniz de sonra platform da arkanızda durmaz. Ben aracıyım der çekilir kenara.

Özellikle diyorum buralar güvenli değiş şirin göstermenin bir anlamı yok. Hepsi aynı.

Lütfen illegal platformaları güvenilir göstermeye çalışmayın. Hırsızlıkla yapılan keyler bile satılıyor. Burada a - b -c fark etmez hepsi aynı işi yapıyor aracıymış bilmemneymiş yok. Bu platformlarda başınıza her iş gelebilir dolandırılabilirsiniz de sonra platform da arkanızda durmaz. Ben aracıyım der çekilir kenara.

Özellikle diyorum buralar güvenli değiş şirin göstermenin bir anlamı yok. Hepsi aynı.

Doğru bu arada site zaten komisyon para ve aracılık için bu işi yapıyor (her site böyle) Steam, Epic Games gibi değiller

Ama kesinlikle şirin gibi göstermenin hiçbir mantığı yok.

@L0rrec, şirin gösteren yok. A sitesi olmaz, B sitesi olur. Hiçbir site sorumluluk almaz. Demek istediğimiz de bu. Aracıyız der, çekilir.

Oltalama orayı gayet de cezanı yemişsin otur bekle.

Ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun?

Fark eder mi? Tahrik etmişsin. :D adamlara banlamaları için sebep vermişsin, o sebebi vermeyecektin. Yapacak bir şey yok. Kendi hatanın farkına varamıyorsun. Sağlıklı tartışma olacağını düşünmüyorum. O yüzden takipten çıktım konuyu. Tavsiyem, ne olursa olsun üslubunu bozmaman yönünde olur. Banlanmak için adamlara sebep verme.

Hakaret yok kişiye hakaret yok. Hani Türkçe yazmıyor muyum şuraya neresinde anlamıyorsun ki? Bir de sadece konu bu değil bir sürü mağaza var dolandırıcılık yapan. Site sahipleri gram engel koymuyor. 30dk bile ban yapmıyorlar. Gir bak örnekleri çok. Saçmalamak ve bir konu üzerinden yargılamak için yorum olsun diye yorum yapmışsın.

Yani açıkçası kendi kafanızda bir doğrunuz var bu kadar insan yanlış konuşuyor yalan söylüyor ama siz doğru söylüyorsunuz evet hocam kimseye enayi demediniz haksız yere ban yediniz lütfen konuyu da uzatmayalım artık anlaşıldı.

Sadece bu soruna mı takıldın? O kadar şey yazdım hadi enayi konusunda haksızım peki diğerleri hakkında neden yorum yapmıyorsun da sadece yorum yazmak için yorum yapıyorsun?

Yani açıkçası kendi kafanızda bir doğrunuz var bu kadar insan yanlış konuşuyor yalan söylüyor ama siz doğru söylüyorsunuz evet hocam kimseye enayi demediniz haksız yere ban yediniz lütfen konuyu da uzatmayalım artık anlaşıldı.

Sadece bu soruna mı takıldın? O kadar şey yazdım hadi enayi konusunda haksızım peki diğerleri hakkında neden yorum yapmıyorsun da sadece yorum yazmak için yorum yapıyorsun?

Bakınız benim kanıt sunmam bir şey fark ettirmiyor. Giriniz bakınız görürsünüz zaten onca mağdur insanları. Taraf tutmak yerine 2 dk dolma parmaklarınızı oynatıp da siteye girin 30dk bir göz gezdirin. Son sözüm bu daha da yazan olursa cevap vermeye dahil tenezzül etmem.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı