GameSatış satılan hesap için yasal işlem başlatabilir mi?

Valorant hesabı sattım ve 1 gün sonra giremediğini söyledi (mail'i devrettim) bende okuldaydım bakamadım ben cevap veremediğim için GameSatış desteğine yazmış. Hesabımı askıya almışlar para iadesi yapılmazsa yasal işlemlere yöneliceklermiş. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum.
Hesaba giriş yapılamadığı konusunda doğrulama ve ispat istemenizi öneririm. Bu ispatlar olmadan suçlamaları kabul etmediğinizi kendilerine iletmelisiniz. Aksi taktirde 5000 dolar tamzinat ödemekle yükümlüsünüz. Alttaki sözleşme hesap oluştururken onayladığınız ve kabul ettiğiniz şartlar. Bir şey olmaz diye boş vermenizi önermiyorum.

Gamesatış muhtemelen bu sözleşmeden yararlanarak insanları umursamadıkları veya önemsemediklerinden yararlanarak haklı veya haksız çarptırıyor. Yasallığı konusunda ise yazıda yasa dışı bir yanı yok ancak mahkemede hakimin yorumuna göre belki düşürtülmesi mümkün. Fakat düşürmeyebilir de.

Gamesatış Kullanıcı Sözleşmesi 4. Oyuncu Pazarı

f)
Satıcı satışını yaptığı Ürün'lerin Alıcı'dan haksız bir şekilde geri alınması, Alıcı'nın zarara uğratılması, haksız kazanç sağlanması ve bunlarla sınırlı kalmaksızın alıcıyı mağdur durumda bırakan tüm durumlar için direkt olarak sorumludur. Satışını yaptığı Ürün'lerin garantisi ve doğruluğunun kendisinde olduğunu, aksi takdirde 5000 $ (Beşbin Amerikan Doları) tazminat ödemekle yükümlü olacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı