GameSatış üzerinden dava

Bir şey olmaz rahat ol, sen satmışsın adam almış sonra oluşan şeyler seni ilgilendirmez, isterse hesap kapansın satarken bunu adam göze almış olması gerekiyordu.
Nasıl oluyor o? Hesap aldıktan sonra kapanmayacak tabiki yok böyle bir göze alma şekli. Parayı boşuna mı veriyor bu adam. Bir şey satıyorsan sorunsuz olacak o. Neden 1 aya kapanacak hesaba 1050 lira versin?
 
Nasıl oluyor o? Hesap aldıktan sonra kapanmayacak tabiki yok böyle bir göze alma. Parayı boşuna mı veriyor bu adam.
Hocam hesabı alan adam kullanıcı sözleşmesini zaten ihlal ediyor, yasadışı bir işlem. Hiçbir garantisi yok. Sen hesabı satacağına söz veriyorsun, kapanmayacağına değil. Yasal da değil bu durum.
 
Mahkeme adamı haklı bulursa para cezası alırsınız. Kimse boşuna hesap satışı yasak dava edemez falan demesin. Bal gibide ediliyor. Bu forumda ve facebook gruplarında bir sürü sonuçlanan dava gördüm.
 
Anladığım kadarıyla, arkadaşının hatası yüzünden sattığınız kişi mağdur olmuş. Zarara girseniz bile geri ödeyin adamın bir suçu yok. Şöyle düşünün siz mağdur olsaydınız, parayı siz isteseydiniz. Empati yapabilirsiniz.

Hocam kendisinden kanıt istedim bana hiçbir kanıt iletmedi eğer benim yüzümden olsaydı seve seve iade yapardım ama bana hiçbir şey söylemiyor nasıl çalındığı konusunda.
 
Nasıl oluyor o? Hesap aldıktan sonra kapanmayacak tabii ki yok böyle bir göze alma şekli. Parayı boşuna mı veriyor bu adam. Bir şey satıyorsan sorunsuz olacak o. Neden 1 aya kapanacak hesaba 1050 lira versin?

Kendisi yüzünden hesap kapatılınca benim iade yapmam ne kadar mantıklı. Ki hesabın kapatıldığına inanmıyorum.
 
Dava falan uğraşırsa eğer iş mahkemeye dahi gitmeden arabuluculukta parayı geri vermen şartıyla tatlıya bağlanır. Parayı geri alırlar ister ve uğraşırlarsa.
 
Kendisi yüzünden hesap kapatılınca benim iade yapmam ne kadar mantıklı. Ki hesabın kapatıldığına inanmıyorum.
Hesap ile ilgili kanıt atmıyorsa kapandığıyla ilgili ve kesinlikle yalan atıyordur zaten ve kendisi yüzünden kapandıysa da işiniz biraz zor çünkü onun biraz kanıtı lazım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı