GameSatış üzerinden satın alınan hesap kilitlendi

pezdevi

Hectopat
Öncelikle merhaba. Geçen gün GameSatış üzerinden X satıcısından bir hesap aldım değeri 1000TL idi. Ödemeyi yaptım hesabı üzerime aldım satımı onayladım ertesi gün aldığım hesap kilitlendi. GameSatış'a yazdım satıcıya mesaj atmamı söylediler attım görüldü attı. GameSatış'a bildirdim hukuki süreç başlatabilirsiniz dedi. Satın aldığım arkadaşın hiçbir şekilde umurunda değil dava edileceği. Bu konuda ne yapabilirim tavsiyesi olan önceden dava etmiş dava edilmiş biri var mı?
Ve kendisi bana böyle bir şey yazdı hesabı aldıktan sonra.

Dosya Ekleri

• resim_2023-09-11_013358442.png
    resim_2023-09-11_013358442.png
    18,1 KB · Görüntüleme: 290
Öncelikle merhaba. Geçen gün GameSatış üzerinden X satıcısından bir hesap aldım değeri 1000TL idi. Ödemeyi yaptım hesabı üzerime aldım satımı onayladım ertesi gün aldığım hesap kilitlendi. GameSatış'a yazdım satıcıya mesaj atmamı söylediler attım görüldü attı. GameSatış'a bildirdim hukuki süreç başlatabilirsiniz dedi. Satın aldığım arkadaşın hiçbir şekilde umurunda değil dava edileceği. Bu konuda ne yapabilirim tavsiyesi olan önceden dava etmiş dava edilmiş biri var mı?
Benim bir arkadaşım vardı. Birkaç hesabı 1 set + savaş bileti ile doldurup, rankını yükseltip, satışa koyuyordu. Bir zahmet aşırı yüksek fiyatlarda. Sonra satılınca bilet atıp -epostası değişmiş bile olsa- geri alıyordu. Çok güvenmemek lazım. Ayrıca zaten hesap satışı onaylanmıyor Riot Games tarafından. Hatta sakın Riot Desteğe yazma hesap aldım diye. Büyük ihtimalle hesap banlanır.

Son düzenleme:
Bir bardak soğuk su içebilirsin. Satın alırken bütün sorumluluğu kabul ettiğine dair sözleşme kabul ederek alıyorsun. İstediğin yere dava açabilirsin. Ne sen ne de gamesatış hiçbir işlem yapamaz.

Dava açarsan mutlu sonuca ulaşırsın. Muhtemelen paranı geri alırsın.

Kime neye dava açacak hocam ? Uğraşırsan bile zaman kaybı.
Karşı tarafa dava açacak. Zaman kaybı olarak düşünmemek lazım dünya ve kendin için hayırlı bir iş yapmış olursun.

Kime neye dava açacak hocam ? Uğraşırsan bile zaman kaybı.
Karşı tarafa dava açacak.
Hocam pek bir sonuç çıkmaz. Ayrıca oyunun yapımcısı zaten izin vermediği bir olay hesap alışverişi.
Bildiğim kadarıyla mahkeme burda hesap satışına izin verilip verilmediğini takmıyor. Ortada dolandirilma var mı var ozaman süreci başlatıyor.

Karşı tarafa dava açacak. Zaman kaybı olarak düşünmemek lazım dünya ve kendin için hayırlı bir iş yapmış olursun.

Karşı tarafa dava açacak.

Bildiğim kadarıyla mahkeme burda hesap satışına izin verilip verilmediğini takmıyor. Ortada dolandirilma var mı var ozaman süreci başlatıyor.
Hocam ona takılmadım zaten. En başta alışverişin saçmalık olduğunu demeye çalıştım. Uğraşılır mı, orası ayrı konu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı