GameSatış Valorant hesabı satışında dolandırıldım

Burada bir sürü zaten konu vardı, böyle satıcılardan alınan hesapların 2-3 günde gittiği. Her ne kadar Riot'ta hesap satışı yasak olsa bile Riot'un tek yapabileceği hesabı kapatmak. Siz ne de olsa ücret ödemişsiniz ve vaat edilen hesap elinizden gidiyor. Ticaret yolu ile dolandırılmışsınız. Gamesatış ile iletişime geçin bence. Riot'un hesap satışını yasaklaması sizin dolandırılmanızı engellemiyor. Riot hesap satışından kaynaklı hesapları yasaklayacağını söylüyor diye biliyorum.
 
GameSatış'ı bekle önce. Olmadı dava aç. Tutuşa tutuşa gelir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çocuk ise korkup hesabı geri verebilir ama dava falan olmaz yani. Siteler bu işe karışmıyor genelde. Her gün yüzlerce kişi dolandırılıyor hesap aldığı için. Almayın işte kardeşim.

Sadece valaront hesap satışında insanlar dolandırılmıyor.
eFootball 2023 hesapları Instagram'dan üzerinden satılıyor.
Yani dolandırma sadece Valorant ile sınırlı değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GameSatış bildirim yaptıktan sonra kişi hesabı vermezse dava açacaksın. Ondan sonra süreç karşısı için sıkıntılı bir hal alacak.
 
Hocam gamesatisa söyleyin arkadaşa sms yolu ile ulaşıp eğer yardımcı olmazsanız bilgilerinizi paylaşacağız tarzı bir mesaj göndersin. Eğer bir yerleri tutusursa paranı iade eder. Yoksa savcılığa gitseniz de pek bir sonuca varacağınızı düşünmüyorum.
 
Yasak olan bir şeyi yapmışsınız üstüne dolandırılmışsınız hiçbir şey çıkıcağını sanmıyorum zaten Riot hesap satışının yasak olduğunu biliyor olmalısınız. Soğuk su içebilirsiniz.

Siber dolandırıcılıktan bence dava açabilir diye düşünüyorum hatalıysam kusura bakmayın.
 

Geri
Yukarı