GameSatış'ta dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam dolandırılmış hala diyorsunuz ki hesap satmak almak vb yasak hesap mı satın alıyorsun cidden tarzı bir şeyler yazmışsınız ya adama yardım edin ya da yorum yapmadan uzaklaşın gidin.

Biliyorsan neden hesap alımı yapıyorsun. Riot hesapları kişiye aittir. Dava açarsanız Riot tanık olmıyacağını anlatıyor zaten.
Biliyorsan neden hesap alımı yapıyorsun. Riot hesapları kişiye aittir. Dava açarsanız Riot tanık olmıyacağını anlatıyor zaten.

Buradaki hata sende, o sana verdiğinde değiştirsene şifreyi vs hiç mi izlemedin video ne nasıl yapılır diye?
Hocam şaka mı yapıyorsun , tabii ki şifre e-posta vs. değiştirdim. Ancak Riot'a ticket atıp geri almış.
Bakın , Gamesatis resmi bir vergi mükellefi kurum ve aracılığı kabul ediyor. Ben hesabı satın aldım ve karşıda bulunan kötü niyetli kişi cezasını almalı!

Benim buradaki amacım hesap veya para değil. Kötü niyetli insanların gerekli cezayı alması.
Adam dolandırılmış hala diyorsunuz ki hesap satmak almak vb yasak hesap mı satın alıyorsun cidden tarzı bir şeyler yazmışsınız ya adama yardım edin ya da yorum yapmadan uzaklaşın gidin.
Garip insanlar , amaçları ne anlamıyorum.
Hocam buradan haberdar edersiniz bizi cezasını alır inş.
Tabii güncellemeleri buradan paylaşacağım.

Vallahi yemeyin(en azından beni) para olmasa böyle dolandırıcı olsa aa ayıp der geçersin. Resmi bir kurum GameSatış ama Riot'a göre illegal bir alışveriş yapıyor. Yani bununla ilgili hukuki kısmo pek bilmiyorum ama elinize pek bir şey geçmeyecek. Soğuk suyu için ders alın.

Vallahi yemeyin(en azından beni) para olmasa böyle dolandırıcı olsa aa ayıp der geçersin.
Kimsenin karakterini , kişilik yapısını ve olaylara nasıl tepki vereceğini bilemezsin. Kendi düşüncen o yönde olabilir. Fikrine saygı duyabilirim. Güncel durumum 300,00TL kaybetmekle değişmez ancak ben dahil bir sürü insanı dolandıran insanı yakalatmak , suçu önlemek ile değiştir.

Teşekkür ediyorum yorumun adına.
Riot sözleşmesini tamamen baştan sona okudunuz mu? Çünkü sen o sözleşmeye göre oluşturduğun hesabın bile sahibi değilsin. Sadece geçici varisi olarak geçiyorsun.

Tamam kanka senin yaptığın yasal bir şey biz bir şey bilmiyoruz. Yasal yollarla da hiçbir şeye varamazsın ne halin varsa gör.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…