Aynı şeye benziyor sj.
Yaptığı zaten yasal bir şey değil.
Ben aldığımda sadece 1 adet kötü yorum vardı. Sonrası zaten benden sonra geldi ve bir tanesi zaten bana ait kötü yorumların.çHocam mağaza yorumlarına neden bakmadınız? Kötü yorumlar var.
Yazık kafanıza hocam, sizi neyle yedirip içiyorlar anlamıyorum. Bu kafa yapısıyla muhtemelen bir baltaya sap olamayacaksınız ama velev ki oldunuz diyelim, Allah herkese sabır versin bu durumda.Oynaması bedava olan, sadece görsel makyaj ürünlerinin parayla satıldığı bir oyun hesabını illegal yollardan satın almanın mantığını ben anlamıyorum. Hiçbir şey tutturamazsın arkadaşım. 1 bardak su iç. Yıllarca bu tip illegallerden dolandırılan binlerce insan 1 bardak soğuk suyunu içip oturdular yerlerine.
Bezmesi? Senin gibiler oldukça bu adamlar bezmek değil aç kalmaz.
Benim baltamda sapımda hazır olmuş kardeş. Sen bu kafayla daha çok tokatlanırsın.5 kuruş alamayacaksın diyen ve okuyup üflediler altını çalındı diyen arkadaşlara istinaden bu yorumu yazıyorum.
Bu tarz arkadaşlar kuvvetle muhtemel hayatını bilgisayar boyunda geçirip bilgisayar önünde plankton gibi büyüyen hayatsız insanlar. Oyun içerisinde tabir ettiğimiz oyun kötüye gittikçe flame atan vs. Sanıyorlar ki hesap alım-satımı yasak ama dolandırmak yasak değil))
Ben sırf bu 5 kuruşunu geri alamayacaksın diyen arkadaşa istinaden gelişmeler anbean buradan paylaşacağım. Ayriyeten KaçışYok denilen arkadaştaki kuyruk acısını anlayamdım? Nedir bu kuyruk acısı hocam?
Neyse tüm iyi ve kötü yorumlar adına teşekkür ediyorum, dolandırıcı adamı değil de beni kınayan üzerine ukala ukala yorum yapan arkadaşları da ekstra kınıyorum.
Yaptığı şey yasal değil? Türkiye Cumhuriyeti'nde Riot Games yasaları kanun olarak mı esas alınıyor? Okumanı önerirm. Eğer okuyup kabul ettiğin her sözleşme yasal olarak sayılıyorsa ( Riot K. Sözleşmesi , Gamesatis Kullanıcı Sözleşmesi. ) o zaman, Gamesatis.COM üzerinde satıcı hesap garantisi temin eder maddesini de çiğnemiş oluyor)
Lütfen bu tarz eylemler yapma. Konuştukça cehaletiniz suratınıza vuruyor.
Ben aldığımda sadece 1 adet kötü yorum vardı. Sonrası zaten benden sonra geldi ve bir tanesi zaten bana ait kötü yorumların.ç
Yazık kafanıza hocam, sizi neyle yedirip içiyorlar anlamıyorum. Bu kafa yapısıyla muhtemelen bir baltaya sap olamayacaksınız ama velev ki oldunuz diyelim, Allah herkese sabır versin bu durumda.
Milleti bir site aracılığıyla dolandıran insanı savunmak? Ne iğrenç ne cehalet dolu bir kafa yapısıdır anlayamadım.
Benim baltamda sapımda hazır olmuş kardeş. Sen bu kafayla daha çok tokatlanırsın.
O kadar fazla araştırmadım, onaylı satıcı olması zaten beni direkt ikna etti çünkü onaylı satıcı olmak için belirli süreçlerden geçmiş olması gerekiyor.Adam toplam 10 kere satış zaten, siz buna güvenilir mi dediniz yani?
Yani ben şu son sayfaya kadar herhangi bir kötü söz yorum vs. yapmadım. Ancak arkadaşın yaptığı küstah ve ukala tavırlar sence de fazla değil mi?Konuyu uzatmayalım isterseniz çünkü tartışma devam ederse ikinizde ceza alabilirisiniz.
O kadar fazla araştırmadım, onaylı satıcı olması zaten beni direkt ikna etti çünkü onaylı satıcı olmak için belirli süreçlerden geçmiş olması gerekiyor.
Ona istinaden direkt olarak satın aldım.
Yani ben şu son sayfaya kadar herhangi bir kötü söz yorum vs. yapmadım. Ancak arkadaşın yaptığı küstah ve ukala tavırlar sence de fazla değil mi?
Sanki dolandırıcı olan satıcı değil de benmişim gibi davranıyor arkadaşlar.
O kadar fazla araştırmadım dediğin şey ilk bakman gereken şeylerden biri. 13 satışından 3 tanesi başarısız birinden alışveriş yapmak ne kadar akıl karı?O kadar fazla araştırmadım..
Buram buram klavye erkeği kokusu aldım. Biraz yaşınızın adamı olun. Kaç yaşındaki adamsın ayıp.Dengim değilsin. Babanı gönder ona göstereyim baltayla sapını.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.