GameSatış'ta param kaldı

Öyle bir şey yapılmıyor hocam, API sistemden otomatik olarak çekiyor belliki orada verdiğiniz T.C. apiye kabul edilmemiş. Türkiye cumhuriyeti kimlik numaranızı annenizin devlete başvuru yapması veya kayıtlı varsa başka sitelerden bulabilirsiniz ya da bir Hemşire/Doktor arkadaşınız varsa hsys sistemi üzerinden isminizi arattırıp T.C.'nizi buldurabilirsiniz (güvenilir bir insan olmasından emin olun)
 
T.C.'nizi ezbere bilmiyor musunuz?

Biliyorum.
Öyle bir şey yapılmıyor hocam, API sistemden otomatik olarak çekiyor belliki orada verdiğiniz T.C. Apiye kabul edilmemiş. Türkiye cumhuriyeti kimlik numaranızı annenizin devlete başvuru yapması veya kayıtlı varsa başka sitelerden bulabilirsiniz ya da bir Hemşire/Doktor arkadaşınız varsa hsys sistemi üzerinden isminizi arattırıp T.C.'nizi buldurabilirsiniz (güvenilir bir insan olmasından emin olun)

T.C.'mi biliyorum.
 
E o zaman girin. Bu arada bu kimlik kaybetme işi çok sıkıntılı bir iş hapse bile girebilirsiniz en yakın zamanda polise gidin tutanak tutun.
Katılıyorum , birisi TC'niz üzerinden resmi hosting firmalarından sunucu kiralayıp DDOS atabilir ve bu size kitlenebilir. Bu aralar çok yapılıyor bu.
 
Papara hesabı açıp ona çekebilirsiniz parayı.
 

Geri
Yukarı