Gamescom nasıl geçti sizce?

xefe

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar az önce gamescom bitti. Sizce nasıldı sunum? Ben çok beğenmedim sunumu. Sizce nasıldı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sunumun tek iyi yanı buydu geri kalan bomboş 2 saatim boşa gitti ya ona yanıyorum. Keşke bi film izleseydim ah ahh..

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sunumun tek iyi yanı buydu geri kalan bomboş 2 saatim boşa gitti ya ona yanıyorum. Keşke bi film izleseydim ah ahh..

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bencede bir bu iki alan wake 2 başka oyun göstermediler sunum bom boştu bide modern warfare 3'ü gösterdiler.

Uykum geldi bunaldım izlerken.

Benim aklımda bir sürü güzel oyun vardı ama hiçbiri gelmedi zaten sunumun yarısında anime oyunları vardı :)

Bu arada bu olaya çok güldük ya fkbsdbfdfabkfsa. Geçen senede aynı şey olmuştu bill clinton çocuk gelip konuşma yapmıştı ya Allah'ım :D güvenlikler nasıl uyuyolarsa artık.

Bu arada bu olaya çok güldük ya fkbsdbfdfabkfsa. Geçen senede aynı şey olmuştu bill clinton çocuk gelip konuşma yapmıştı ya Allah'ım :D güvenlikler nasıl uyuyolarsa artık.

Ama adam haklı uıodfhısdhfgıuh

Technopat Haberler

Geri
Yukarı