Gameship güvenilir midir?

Sobarlas

Picopat
Katılım
13 Haziran 2023
Mesajlar
864
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son dönemde birkaç yayıncıdan da gördüğüm bir sistem bu, ben de Rust almaya karar verince bu sistemi kullanmak istedim fakat güvenilir mi pek emin değilim. Bir web sitesi dahi yok yalnızca bir mobil uygulaması var, daha önce kullanan varsa deneyimlerini yazabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandım, hatta buraya rehber şeklinde konusunu açmak istemiştim fakat konum onay almadı, %20 indirim ile oyun satılıyor olay şu, uygulama üzerinde hem alıcı hemde satıcılar var. Steamdeki bakiyelerini nakite çevirmek isteyen kişiler sizin istediğiniz oyunu size hediye olarak gönderiyor sizde parasını veriyorsunuz böylece Satıcı bakiyesini nakite dönüştürmüş oluyor sizde indirimli şekilde oyuna ulaşmış oluyorsunuz. Aracılığıda Gameship yapıyor. Yani yöntem aslında uzun zamandır kullanılan birşey fakat burda gameshipin aracılık yapması güvence sağlıyor.
Ben Banishers oyununu ve dragons dogma 2 yi buradan temin ettim.
 
Kullandım, hatta buraya rehber şeklinde konusunu açmak istemiştim fakat konum onay almadı, %20 indirim ile oyun satılıyor olay şu, uygulama üzerinde hem alıcı hem de satıcılar var. Steam'deki bakiyelerini nakite çevirmek isteyen kişiler sizin istediğiniz oyunu size hediye olarak gönderiyor sizde parasını veriyorsunuz böylece satıcı bakiyesini nakite dönüştürmüş oluyor sizde indirimli şekilde oyuna ulaşmış oluyorsunuz. Aracılığıda gameship yapıyor. Yani yöntem aslında uzun zamandır kullanılan bir şey fakat burada gameshipin aracılık yapması güvence sağlıyor.
Ben banishers oyununu ve Dragon's Dogma 2'yi buradan temin ettim.

Ya hocam işin aslı dün akşam 11 de Rust'u satın aldım 550 TL'ye 188 satıcıya ulaşıldı dedi bu saat oldu hala tık yok wipe zamanına kadar yetişir demiştim de inşallah 24 saat sonunda parayı hesaba hızlı iade ederler.
 
Ya hocam işin aslı dün akşam 11 de Rust'u satın aldım 550 TL'ye 188 satıcıya ulaşıldı dedi bu saat oldu hala tık yok wipe zamanına kadar yetişir demiştim de inşallah 24 saat sonunda parayı hesaba hızlı iade ederler.
Hocam biraz geçikmeli durum olabiliyor evet, bana gün içinde gelmişti ama 4 saat falan sürmüştü. Steam arkadaşlık kodu linki istiyor 2 adet onları düzgün yaptınız değil mi ?
İade konusunda sıkıntı olmaz.
 
Hocam biraz geçikmeli durum olabiliyor evet, bana gün içinde gelmişti ama 4 saat falan sürmüştü. Steam arkadaşlık kodu linki istiyor 2 adet onları düzgün yaptınız değil mi?
İade konusunda sıkıntı olmaz.

Onlarda bir sorun yok satıcılar ilgilenmedi ki dün gece geç sipariş verdim bugün de gün içi işleri olabilir akşam atarlar belki bilemiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı