Gamesir G4 Pro inceleme

Hocam ben Gamepad'i daha çok yarış oyunlarında kullanacağım. Sizce G4 Pro yerine T4 Pro mu tercih edeyim? Trigger tuşları benim için daha önemli.
İkisi de eşit gibi mesafe konusunda g4 pro daha iyi bir seçenek ama bütçe arttırır iseniz dualshock 4 veya xbox controller daha iyi olacaktır. Bütçe kısıtlı ise g4 pro önerimdir.

Gamesir ve İpega iyi markalar. Özellikle telefon için daha iyi. Güzel rehber olmuş. Emeğine sağlık hocam.

İkisi de eşit gibi mesafe konusunda G4 Pro daha iyi bir seçenek ama bütçe arttırır iseniz DualShock 4 veya Xbox Controller daha iyi olacaktır. Bütçe kısıtlı ise G4 Pro önerimdir.

Keşke bütçe olsa da daha iyilerini alabilsek. Tercihimi T4 Pro'dan yana yapacağım. Bütçe ona yetiyor. Cevabınız için teşekkürler.

Gamesir ve İpega iyi markalar. Özellikle telefon için daha iyi. Güzel rehber olmuş. Emeğine sağlık hocam.
Ipega o kadar hoşuma gitmedi analogları pek kaliteli değil ama gamesir fiyatına göre iyi. 700 tl olduğunu görünce xbox gamepadin rehber yapma ihtiyacı hissettim. 1 sene önce 300 tl ye alinabiliyordu çünkü.

Uzun kullanımda bir sıkıntınız oldu mu hocam? T4 Pro veya G4 Pro almayı düşünüyorum.

GameSir G4 Pro her anlamda çok iyi ama fiyatı bazı yerlerde yüksek ucuza satan yerlerden alın telefon oyunlarının hepsini açıyor program yüklenmesi gerekiyor Xbox oyun kolum da var bana daha güzel geldi GameSir G4 Pro soruları olan varsa yardımcı olabilirim.

Hocam döner misiniz bilmiyorum ama ben sadece PC de oynamak için ve her oyunu sorunsuz oynamak istiyorum bunun içinde 3 gamepad arasında kaldım, sizce Xbox One S mi GameSir T4 Pro mu GameSir G4 promu birden 3'e kadar sıralarsanız çok mutlu olurum.

@07driftking hocam merhaba konuyu hortlaşmış gibi olacağım ama gamepad ile ilgili bir sorunum var yardımcı olur musun?

Düzenleme: Sorunum düzeldi.

Bana kalırsa sadece bilgisayar üzerinde kullanacaksanız Xbox One S veya bütçeniz yetiyorsa ve aralarında donanımsal bir fark varsa Xbox series s/x kontrolcülerini de tercih edebilirsiniz. Sıralama olarak bence Xbox One S, GameSir G4 Pro, GameSir T4 Pro. Xbox kontrolcüleri pil ile çalışıyor bunu da göz önünde bulundurmanız lazım tabii eğer yanında şarj edilebilir bataryasını almazsanız. GameSir T4 Pro ve G4 Pro modellerinin ikisinde de X-ınput özelliği olduğu için bilgisayarda sorunsuz kullanabilirsiniz. Ben tercihimi G4 Pro üzerinde kullandım ve çok memnunum. Eğer pil ile uğraşmak istemezseniz ve Xbox'ın şarj edilebilir bataryasını alıp ekstra masraf çıkarmak istemezseniz tercihinizi G4 Pro üzerinden kullanmanız taraftarıyım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…