Elektronik Easysmx X20 Controller vergi dahil 1600TL

• Konuyu başlatan DMN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 234
  • Görüntüleme 17.240
Çokmuş ya, 9. nesille aynı fiyat. İkinci 8Bitdo 2C alma vaktim gelmiş o zaman :D
X20 nin switch değil de PC/Xbox için olan versiyonu olsa Gyro falan kaldırılsa 2000 TL ye alınırdı da şimdi pahalı gibi. Ama tasarımı çok hoş.

X20 nin switch değil de PC/Xbox için olan versiyonu olsa Gyro falan kaldırılsa 2000 TL ye alınırdı da şimdi pahalı gibi. Ama tasarımı çok hoş.
İndirim gelir de 1800-2000'e falan düşse alınır.

X20 zaten pc xbox diziliminde değil mi hocam?
Yok öyle ama Switch için kullanıma da uygun, jiroskop özelliği falan var. İlla ekstra bir maliyet katıyordur sonuçta, yani düz sadece pc için jiroskopsuz vs versiyonu olsaydı demek istedim. 8Bitdo yaptığı gibi.

Yok öyle ama Switch için kullanıma da uygun, jiroskop özelliği falan var. İlla ekstra bir maliyet katıyordur sonuçta, yani düz sadece pc için jiroskopsuz vs versiyonu olsaydı demek istedim. 8Bitdo yaptığı gibi.
Ha anladım hocam evet haklısınız. Ama bence mekanik tuşlar, hall-effect analog vs. Derken alınabilie bir gamepad. Fiyatı 2000 civarına düştüğü an kapış kapış gidecek kesin.

Ben de X20 için heves ettim ama Temu'yu kaçırdım, Sunsky'a da güvenemedim/uğraşmak istemedim açıkçası. Sunsky alışverişinde başarılı olan oldu mu? Daha önce de birkaç kere alışveriş yaptığım bir arkadaşım toplu olarak X20 ithal ettim dedi, benzer fiyata ondan alacağım artık 1 haftaya. Hatta güncel revize versiyonunu getirmiş, yan kısımları gri renkte olan.

Bende de 2C var ama ergonomi olarak X20 daha başarılı görünüyor. İkinci kol olarak alacağım ama sanırım X20 ana kullandığım olur.
Dostum revize versiyonun farkı ne ilk versiyondan?

Her ne kadar sübjektif ve çok detaylı olmasa da genel bir karşılaştırma videosu gelmiş. 2C için ergonomisi kötü diyerek X20 almıştım, genel düşüncelerimiz aynı çıkmış. Eski donanım editörü olmanın içgüdüsü sanki 😄

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı