Siparişten 2 saat sonra kargoya verildi, hıyar gelmez değil mi?![]()
Benim de hızlıca kargoya verildi.Yalnız bende tahmini teslimat tarihi 21 Temmuz olarak gösteriyor sizde nasıl?
21 Temmuz yazıyor.Benim de hızlıca kargoya verildi.Yalnız bende tahmini teslimat tarihi 21 Temmuz olarak gösteriyor sizde nasıl?
Benim de hızlıca kargoya verildi.Yalnız bende tahmini teslimat tarihi 21 Temmuz olarak gösteriyor sizde nasıl?
Bende kargoya verilmedi fakat bende de 21 Temmuz yazıyor.21 Temmuz yazıyor.
Bende kargoya verilmedi fakat bende de 21 Temmuz yazıyor.
Ben sipariş verirken 1200 tane satılmıştı. Kargoya verildiğinde tekrar baktım 5000+ satılmıştı. Stoğun bitmesi normal.Stok bitmiş galiba arkadaşlar.
422 TL'ye gelmesinin sebebi ilk sipariş indiriminizin olması. O indirim bittiği için 600 küsür TL'ye geliyor şuan.Sipariş verdim, umarım pişman olmam, daha önce hiç Aliexpress'den sipariş vermemiştim.
Daha önce hiç gamepad kullanmadım. Videolara baktığımda fena olmayan bir cihaz gibi gözüküyor.
2 saat önce vergiyle birlikte 422 liraya almıştım, şimdi +600 liraya geliyor. Nasıl bir talep varsa artık![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.