Elektronik GameSir Nova Lite vergi dahil 495TL!

Evet ancak bu gecikmenin dongledan ziyade polling rate değeriyle alakalı olduğunu düşünüyorum. 8BitDo'da bu değer 1000'ken bunda muhtemelen 500 Hz.

Kaynak paylaşabilir misin?

500 Hz ve 2ms.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

500 Hz ve 2ms.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bendekinin sonuçlar böyle;

dasdas.PNG

Varsayılan olarak bu kadar düşük polling rate ile gelmesi tuhaf. Herhangi bir yazılımı var mı bunu değiştirebileceğimiz?

Gerçi şimdi test ettim ve 8BitDo model de 250 Hz veriyor bu yazılıma göre. Muhtemelen hatalı.

Hala alınır mı? Vergi ile 856tl oluyor, indirimi yakalayamadım maalesef, tekrar indirime girer mi yoksa direkt alayım mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    20,4 KB · Görüntüleme: 32
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    31,1 KB · Görüntüleme: 32
Bendekinin sonuçlar böyle;

Eki Görüntüle 2256402

Varsayılan olarak bu kadar düşük polling rate ile gelmesi tuhaf. Herhangi bir yazılımı var mı bunu değiştirebileceğimiz?

Gerçi şimdi test ettim ve 8BitDo model de 250 Hz veriyor bu yazılıma göre. Muhtemelen hatalı.
Ben kablolu kullanırım diye düşünüyorum. Usb portu ile aramda max 10cm var o yüzden pek sorun olacağını sanmıyorum. Sadece bilgisayarda kullanacağım zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı