Bu kadar minimal bir fark hiçbir şey'i etkilemez rahat ol.Kol elime geçti ama sol analog tam sola dönemiyor, çok ufak bir mesafe kalıyor, sizde de böyle mi ve çok sorun yaratır mı?
Eki Görüntüle 2256487
Bu kadar minimal bir fark hiçbir şey'i etkilemez rahat ol.Kol elime geçti ama sol analog tam sola dönemiyor, çok ufak bir mesafe kalıyor, sizde de böyle mi ve çok sorun yaratır mı?
Eki Görüntüle 2256487
Niyeyse fark ettikten sonra kafaya taktım, sağ analog tam çizginin üstüne gelirken sol analog gelemiyor. Sol analogu tam sola dayayıp LS tuşuna basarsam sol çizginin üstüne geliyor.Bu kadar minimal bir fark hiçbir şey'i etkilemez rahat ol.
Logolu tuşla x tuşuna aynı anda bas.Arkadaşlar dün kol bağlanıyordu bugün bağlanmıyor. Yardımcı olabilir misiniz ? Dongle ile bağlanıyorum.
Dostum, bu hiçbir oyuna etki etmez takma.Niyeyse fark ettikten sonra kafaya taktım, sağ analog tam çizginin üstüne gelirken sol analog gelemiyor. Sol analogu tam sola dayayıp LS tuşuna basarsam sol çizginin üstüne geliyor.
Eki Görüntüle 2256501
Hocam olmuyor.Logolu tuşla x tuşuna aynı anda bas.
Jeton ne demek hocam ? Yardım eder misiniz bana ?Evet daha ucuza geliyor, Jetonlarla 390TL ye alınabiliyor.
Niyeyse fark ettikten sonra kafaya taktım, sağ analog tam çizginin üstüne gelirken sol analog gelemiyor. Sol analogu tam sola dayayıp LS tuşuna basarsam sol çizginin üstüne geliyor.
Eki Görüntüle 2256501
Cihazı kapatın logolu tuşa uzun basın. Açarken x tuşuyla birlikte basılı tutarak açın.Hocam olmuyor.
Niyeyse fark ettikten sonra kafaya taktım, sağ analog tam çizginin üstüne gelirken sol analog gelemiyor. Sol analogu tam sola dayayıp LS tuşuna basarsam sol çizginin üstüne geliyor.
Eki Görüntüle 2256501
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.