GameSir T4 Cyclone Pro nasıldır?

Evet nintendo düzeninde bu yüzden Flydigi önermiştim.
Olsun buna da alışırız 😂

Güncelleme
Ürün elime 2 gün de geçti normal de üç gün sürer İstanbul'dan gelen siparişler samsun atakum ilçesin de oturuyorum bayağı hızlı geldi şaşırdım açıkçası neyse ilk izlenimleri söylüyorum.
Malzeme kalitesi
Xbox pad ile arasın da çok fark yok gibi geldi
Titreşim motorları bence Xbox koluna göre daha tok hissetiriyorlar telefona uygulama indirip titreşimlere kadar değişiklikler yapabiliyorsun
Tutuşu Xbox koluna göre hemen hemene aynı
Eksi yönü bağlantı konusunda PC için bir tık zorlanabilirsiniz çözümünü fotoğraf olarak bırakacağım
Toparlamak gerekirse yaklaşık 6 ay kadar Xbox Series S kullandım birçok oyun oynadım titreşim motorları çalıştığında sanki böyle boşluk varmış gibi değişik çalışıyordu yıllar evvel PS2 kullanıyordum onun titreşimi daha tok hissetiriyordu açıkçası her neyse yaklaşık bir buçuk senedir PC de klavye kullanıyorum bu yeni aldığım game pad açıkçası beni şaşırttı malzeme kalitesi açısından pek emin olamıyorum aradan çok uzun zaman geçti Xbox kolu kullanmayalı ama kesinlikle şunu söyleyebilirim titreşim motorları gerçekten çok tok çalışıyor … şarj süresini bilmiyorum yeni kullanmaya başladım alacak kişilere hayırlısı olsun.

Dosya Ekleri

• IMG_6260.png
    IMG_6260.png
    329,1 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
Olsun buna da alışırız 😂

Güncelleme.
Ürün elime 2 gün de geçti normal de üç gün sürer İstanbul'dan gelen siparişler samsun atakum ilçesin de oturuyorum bayağı hızlı geldi şaşırdım açıkçası neyse ilk izlenimleri söylüyorum.
Malzeme kalitesi.
Xbox pad ile arasın da çok fark yok gibi geldi.
Titreşim motorları bence Xbox koluna göre daha tok hissetiriyorlar telefona uygulama indirip titreşimlere kadar değişiklikler yapabiliyorsun.
Tutuşu Xbox koluna göre hemen hemene aynı.
Eksi yönü bağlantı konusunda PC için bir tık zorlanabilirsiniz çözümünü fotoğraf olarak bırakacağım.
Toparlamak gerekirse yaklaşık 6 ay kadar Xbox Series S kullandım birçok oyun oynadım titreşim motorları çalıştığında sanki böyle boşluk varmış gibi değişik çalışıyordu yıllar evvel PS2 kullanıyordum onun titreşimi daha tok hissetiriyordu açıkçası her neyse yaklaşık bir buçuk senedir PC de klavye kullanıyorum bu yeni aldığım game pad açıkçası beni şaşırttı malzeme kalitesi açısından pek emin olamıyorum aradan çok uzun zaman geçti Xbox kolu kullanmayalı ama kesinlikle şunu söyleyebilirim titreşim motorları gerçekten çok tok çalışıyor … şarj süresini bilmiyorum yeni kullanmaya başladım alacak kişilere hayırlısı olsun.

Hocam güncel olarak memnun musunuz bende sipariş etmeyi düşünüyorum da 2 ay kullanmışsınızdır ne düşünüyorsunuz parasını hak ediyor mu?

Hocam güncel olarak memnun musunuz bende sipariş etmeyi düşünüyorum da 2 ay kullanmışsınızdır ne düşünüyorsunuz parasını hak ediyor mu?

Alabilirsin gayet memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı