Gametech 700W PSU nasıldır?

Neden iade etsin mesela brom? 80+ sertifikası almış ürün anın'da elinde mi patlayacak?

Geldiler abi burdalar.
sdadgasdgfasggasdf.png

Nerde hani sertifika nerde? Göster. Bilip bilmeden boş boş konuşuyor bir de.

80+ sertifikası kaliteyi belirlemez, bununla beraber 80+ sertifikası yalan. Hiçbir yerde bunun hakkında kanıt sunamazsın, yahut bu PSU'yu alan arkadaşın sistemi zarar görürse masrafını karşılayacak birisi bulamaz. Bilgin olmadığı konularda reklam almış gibi boş boş savunma. Sen bence 80+ olayını biraz daha araştır :)
Tüketici heyetine yapılan bir başvuru'da markaya dava açarsın, 80+ sertifikası gibi bir şey nasıl yalan olabilir? lütfen bir şeyler bildiğiniz sanıp burada konuşmayın. Siz daha insan haklarını falan duymadınız varsayıyorum.

Tüketici heyetine yapılan bir başvuruda markaya dava açarsın, 80+ sertifikası gibi bir şey nasıl yalan olabilir? lütfen bir şeyler bildiğinizi sanıp burada konuşmayın. Siz daha insan haklarını falan duymadınız varsayıyorum.
80+ kağıda yazabilirim, THH'ye başvursan ne olacak? Karşında adam gibi bir firma yok ki zararını karşılasın, sen filmleri çok izliyorsun. Bir şey bilmesem burada konuşmam, rahat ol aslanım.
@Silinen üye Güzel bir şekilde fotoğraf atmış, o sitede ismi ve modeli yok ise 80+ diye bir şey yok demektir. Ek olarak 80+ kalite değil verimliliktir, yani adamlar verimliliği bile önemsiz görmüş. Kalite konusuna hiç girmiyorum, içinde 5-10 TL'lik hurda parçaları koymuşlardır, adım gibi eminim. Sen o Gametech denen firmayı savunmaya devam et :) Sizin tiplerden ülkede çok var, yok neymiş önyargı varmış yok bilmem ne... Bana hala PSU'nun iyi olduğu ile ilgili bir argüman sunamıyorsun? Ancak boş boş savunmaya gelince çok başarılısın? :)
Daha Türkçe yazmasını tam bilmeden birçok kelimeye kesme işareti koyuyorsun. Muhattap olacağım bir tip değilsin, amacım konu sahibini bilgilendirmek ve senin gibi insanlara uymamasını sağlamak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı