S
Silinen üye 106715
Ziyaretçi
Neden iade etsin mesela brom? 80+ sertifikası almış ürün anın'da elinde mi patlayacak?
Geldiler abi burdalar.
Nerde hani sertifika nerde? Göster. Bilip bilmeden boş boş konuşuyor bir de.
Neden iade etsin mesela brom? 80+ sertifikası almış ürün anın'da elinde mi patlayacak?
Geldiler abi burdalar.
Tüketici heyetine yapılan bir başvuru'da markaya dava açarsın, 80+ sertifikası gibi bir şey nasıl yalan olabilir? lütfen bir şeyler bildiğiniz sanıp burada konuşmayın. Siz daha insan haklarını falan duymadınız varsayıyorum.80+ sertifikası kaliteyi belirlemez, bununla beraber 80+ sertifikası yalan. Hiçbir yerde bunun hakkında kanıt sunamazsın, yahut bu PSU'yu alan arkadaşın sistemi zarar görürse masrafını karşılayacak birisi bulamaz. Bilgin olmadığı konularda reklam almış gibi boş boş savunma. Sen bence 80+ olayını biraz daha araştır![]()
Attığım yoruma bak.Tüketici heyetine yapılan bir başvuru'da markaya dava açarsın, 80+ sertifikası gibi bir şey nasıl yalan olabilir? lütfen bir şeyler bildiğiniz sanıp burada konuşmayın. Siz daha insan haklarını falan duymadınız varsayıyorum.
80+ kağıda yazabilirim, THH'ye başvursan ne olacak? Karşında adam gibi bir firma yok ki zararını karşılasın, sen filmleri çok izliyorsun. Bir şey bilmesem burada konuşmam, rahat ol aslanım.Tüketici heyetine yapılan bir başvuruda markaya dava açarsın, 80+ sertifikası gibi bir şey nasıl yalan olabilir? lütfen bir şeyler bildiğinizi sanıp burada konuşmayın. Siz daha insan haklarını falan duymadınız varsayıyorum.
Sitede Highpower markasını ben mi göremedim yoksa başka bir isimle mi yer alıyor yoksa?Eki Görüntüle 647184
Nerde hani sertifika nerde? Göster. Bilip bilmeden boş boş konuşuyor bir de.
Sitede Highpower markasını ben mi göremedim yoksa başka bir isimle mi yer alıyor yoksa?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.