Gametech GT-001 700W kasaya büyük bir ekran kartı sığar mı?

Ranker Cygnus V2 Siyah s ARGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
(+50 TL kargosu var.)

ID-COOLING SE-224-XT White 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat
(Siyah, kırmızı veya beyazdan istediğini seçebilirsin.)

Toplam 6384 TL yaptı. Eğer 150 TL daha katabilirsen PSU bunu alabilirsin.

Teşekkürler başka bir konu açtım bunula ilgili APU topla dediler kafam karıştı en güçlü APU hangi işlemcidir

Teşekkürler başka bir konu açtım bunula ilgili APU topla dediler kafam karıştı en güçlü APU hangi işlemcidir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4750G en güçlüsü ama 15:18 den sonra izlersen ileride ekran kartı takarsan APU işlemciler berbat. Bütçen varken kesinlikle tavsiye etmem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4750G en güçlüsü ama 15:18'den sonra izlersen ileride ekran kartı takarsan APU işlemciler berbat. Bütçen varken kesinlikle tavsiye etmem.

i7 10700K alsam sonra ekran kartı taksam bunda da mı aynısı

i7 10700K alsam sonra ekran kartı taksam bunda da mı aynısı
Bu arada konuya baktım şimdi de doğru söylüyorlar. 10700K alsan bir sorun olmaz. 10700K alabilirsin. Ama AMD APU almanı tavsiye etmem.

İntel ve AMD de dahili grafik kartının çalışma mantığı farklı.

Bu arada konuya baktım şimdi de doğru söylüyorlar. 10700K alsan bir sorun olmaz. 10700K alabilirsin. Ama AMD APU almanı tavsiye etmem.

Intel ve AMD de dahili grafik kartının çalışma mantığı farklı.

Teşekkür ederim her şey için ama anakartım ne olmalı en ucuz, neye göre seçiliyor işlemcime göre en mantıklısı ne yardımcı olursanız sevinirim

Teşekkür ederim her şey için ama anakartım ne olmalı en ucuz, neye göre seçiliyor işlemcime göre en mantıklısı ne yardımcı olursanız sevinirim
En ucuzdan pahalıya.

En ucuzdan pahalıya.

Herhangi birini alsam sıkıntı çıkmaz değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı