GAMETECH GT-001 kasa alınır mı?

Eğer görünüşe önem veriyorsan darkflash aquaris daha iyi, fanların rengi değiştirilebiliyor. Ben olsam aradaki fark çok az o yüzden darkflash alırdım. Ama Zalman N5 mf 380 TL olduğu zaman vardı. O zaman Zalman alınırdı.

Tamamdır aralarındaki fark 30TL'nin üstüne çıkarsa n5mf eğer daha az ise darkflash aquaris alırım mantıklı mı? Kasa gelsinde hemen iade edeyim.

Tamamdır aralarındaki fark 30TL'nin üstüne çıkarsa n5mf eğer daha az ise darkflash aquaris alırım mantıklı mı? Kasa gelsinde hemen iade edeyim.
Eğer görüntü önemli ise 30 TL fark da verilir. Arada 50 TL olduğu zaman N5 MF alınırdı ama ben olsam Aquaris seçerim. Görüntü önemli değilse N5 MF alınır. Görüntüsü onun da güzel ama sabit renk.

Eğer görüntü önemli ise 30 TL fark da verilir. Arada 50 TL olduğu zaman N5 MF alınırdı ama ben olsam Aquaris seçerim. Görüntü önemli değilse N5 MF alınır. Görüntüsü onun da güzel ama sabit renk.
N5MF temperli cam galiba ama darkflash değil arada ısı farkı olur mu? dereceler hangisinin daha iyi olur?

Darkflash fanı Zalman'dan bile kötü sayılır.
O bütçede hava akışı, yapısı, boyutu vs iyi bir şey istersen Galaxy'nin fiyatını takip edebilirsin arada düşebilir. Bir ara 400 TL idi. Bir ara 100M falan fiyatı amazon.tr'de sanırım iyi fiyata düşüyordu arada. Onun hakkında detaylı bilgi yok fakat o da olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı