GAMETECH GT-001 kasa alınır mı?

Hocam bir tane olumlu yorum gelse alacaksınız galiba.

Nereden alacaksın kasayı? İsminde "Game" veya "Power" varsa uzak dur.

Hocam doğruyu söylemek gerekirse kasayı babam almış ve her şey aniden oldu bende konu açacak zaman bulamadım :( eğer kasa dediğiniz gibi ise iade ettirebilirim.
Hocam doğruyu söylemek gerekirse kasayı babam almış ve her şey aniden oldu bende konu açacak zaman bulamadım :( eğer kasa dediğiniz gibi ise iade ettirebilirim.
Onun yerine maks. 420TL kasa önerebilirmisiniz büyük ihtimalle iade ettireceğim

400TL kasa önerebilir misiniz?
Şunu alabilirsin:

Şunu alabilirsin:
Bende bu ikisinden birisini alacaktım ancak alamadım :( kasayı iade edebilirim inşallah

İade ettir. İki gün sonra fanlar bozulur, evde uçak kalkıyormuş gibi ses olur. Zalman N5 MF en iyi seçenek aslında. Fan hız ayarı yapabilirsin. Ve kaliteli bir kasa.

410 TL, N11 de.
Bu konu için GameGaraj ayrı tutulmalıdır.
O ayrı, bir kasa dan bahsediyoruz.

İade ettir. İki gün sonra fanlar bozulur, evde uçak kalkıyormuş gibi ses olur. Zalman N5 mf en iyi seçenek aslında. Fan hız ayarı yapabilirsin. Ve kaliteli bir kasa.

410 TL, N11 de.

O ayrı, bir kasadan bahsediyoruz.

Peki Zalman n5mf ve darkflash aquaris arasından hangisi daha iyidir?

Peki Zalman n5mf ve darkflash aquaris arasından hangisi daha iyidir?
Eğer görünüşe önem veriyorsan Darkflash Aquaris daha iyi, fanların rengi değiştirilebiliyor. Ben olsam aradaki fark çok az o yüzden Darkflash alırdım. Ama Zalman N5 MF 380 TL olduğu zaman vardı. O zaman Zalman alınırdı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı