Gametech GTP-600 güç kaynağı iyi mi?

Bu gibi.

Mesela iPhone kullanan insanlar Samsung veya herhangi bir Android kullanan insanlara o nasıl telefon ya kamera şöyle böyle diye hep konuşurlar ama ben 4 yıl iPhone kullandım şu an Android kullanıyorum ve çok daha iyi olduğuna yemin edebilirim ya da bana öyle geliyor bilmiyorum herkesin zevki farklı.
Bu düşünce bu kategoride yanlıştır, telefon pazarını bilmem onu bilenler yorumlar. Datasheet'lerin ve incelemelerin olduğu bir kategoride zevkler ve renkler sadece garanti ve destek gibi konularda yardımcı olabilir, ki orada da servislik ürün yapmamak iyi servisinin olmasından daha önemlidir.

PSU konusunda kaliteli derken Corsair gibi köklü bir firma ile pazara yeni girmiş bir markayı kıyaslamak sizin takdiriniz.
Bu TOGG ile BMW ile kıyaslamak gibi bir şey biri 100 yıllık araba diğeri 1 yıllık araba sence hangisi daha kalitelidir.
Tahmin ettiğim gibi dediğimi anlamamışsınız, fark ettiyseniz orada demek istediğim Corsair'ın da modelden bağımsız marka adıyla ünitelerinin kaliteli olduğu argümanını sunmanın aynı Gametech'teki gibi yanlış olduğuydu. İkisini kıyaslamak gibi bir durum söz konusu değil.

Yukarıda attığım rehberde de onaylayacağınız üzere Gamebooster üzerinden değil, BST-ATX600A modeli üzerinden konuşmuşuz. Sonuç bölümünde de yorumumuzu "Gamebooster tercih etmeyin"dense "Bu üniteyi daha makul bir alternatif olduğu sürece tercih etmeyin" olarak yapmışız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı