Gametech marka mesh kasa alınır mı?

Hocam benim aradığım kasa hem ucuz 400-450 tl bandında rgb şık hava akışı iyi olması onun dışında malzeme kalitesi çokta önemli değil sonuçta masada duracak çok buluyorum fakat ne zaman konu açsam çoğu kişi alma leğen felan diyor fakat kasanın kullanıcı yorumlarını okuyunca bakıyorum herkes memnun ne yapacağımı şaşırdım sistemim bitti sayılır güç kaynağı kasa monitör dışında 1 hafta içinde bitirmeyi düşünüyorum 1 aydır kasa bakıyorum fakat hala bulamadım bu nasıldır sizce GAMETECH Colder Mesh 4x120mm Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Psu Yok | Trendyol
 
Corsair Spec Delta o bütçeye en iyi kasa. Yanında 550 Watt PSU'da var hem. Ayrıca 150 Watt TDP değeri olan ekran kartı ile 65 Watt TDP olan işlemciye kim gidip de en az 600 Watt PSU önerdi gerçekten merak konusu.
Burada da Sapphire'in kendi sitesinde Sapphire Pulse RX 5600 XT için gereksinimleri görebilirsiniz.
Adsız.png
 
RX 5600 XT olan bir sisteme 550W gayet yeterli olur.

Ben ileriye dönük bir şey almak istiyorum derseniz şu ikili çok daha mantıklı:
 
Hocam ben de sizin gibi düşünüyordum fakat öyle dediklerinde corsair spec deltadan vazgeçtim O zaman alıyorum o kasayı bu hafta teşekkürler. Birde aklıma takılmışken o psuların 2018 i kronik sorunlu diyorlar ben 2018 olup olmadığnı nerden anlayabilirim ?
 

Geri
Yukarı