Gaming dizüstü setup'u yapma

lowdecur

Femtopat
Şu tarzda bir setup kurmak istiyorum. PC, mouse, klavyem var zaten o yönden sıkıntım yok fakat monitör ve o arkada gördüğünüz tutucu hakkında hiçbir fikrim yok. Yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• images.jpg
    images.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu tarzda bir setup kurmak istiyorum. PC, mouse, klavyem var zaten o yönden sıkıntım yok fakat monitör ve o arkada gördüğünüz tutucu hakkında hiçbir fikrim yok. Yardımcı olabilir misiniz?

Hocam monitörü bilmem fakat tutucu olarak NB F80 öneririm fiyatı da gayet makul oldukça kullanışlı ve sağlam bir tutucu. Ayrıca monitör olarak pek bir fikrimin olmadığını söyledim fakat kendim

ASUS TUF Gaming VG279Q3A 27" 1 ms Full HD IPS 180 Hz oyuncu monitörünü kullanıyorum bende zaten sistemi 1-2 hafta önce dizdim monitörden gayet memnunum​

Monitor tutucu olarak bunu oneririm. Monitor icin butcen ne?

Hocam monitörü bilmem fakat tutucu olarak NB F80 öneririm fiyatı da gayet makul oldukça kullanışlı ve sağlam bir tutucu. Ayrıca monitör olarak pek bir fikrimin olmadığını söyledim fakat kendim

ASUS TUF Gaming VG279Q3A 27" 1 ms Full HD IPS 180 Hz oyuncu monitörünü kullanıyorum bende zaten sistemi 1-2 hafta önce dizdim monitörden gayet memnunum​

hocam teşekkürler öncelikle ben ayrıca laptopu da tutucak bi parça arıyorum var biliyorum fakat bulamıyorum laptopu da yüksetlmek istiyorum monitörle birlikte

Monitor tutucu olarak bunu oneririm. Monitor icin butcen ne?
toplam bütcem tutucularla birlikte 8 9 falan

Hocam teşekkürler öncelikle ben ayrıca laptopu da tutucak bir parça arıyorum var biliyorum fakat bulamıyorum laptopu da yüksetlmek istiyorum monitörle birlikte.

Toplam bütçem tutucularla birlikte 8 9 falan.

Hocam laptop için tam bilemem fakat monitör tutucu ve monitör için falan toplam 8-9k ise attığım monitör 6.5-7k arası tutucuyu da ben indirimle falan 990'a almıştım şu an 1400 falan sanırım ama yine bütçenizi geçmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı