Gaming gecesi siparişim onaylanmadı

Daha 2.700TL'ye 2023'e kadar büyük ihtimal girmeyecek. Diğer indirimlerin geçmişine baktım 3haftada birçok nadir olarak da 2haftada bir indirime giriyor. 2023'te zaten büyük ihtimal zam gelecek hiç alamıyacağım 3bin TL'den başka seçenek kalmadı.

Donanım Arşivi yarın video atıyor indirim yapmış yarın açıklanacak bakmanı tavsiye ederim.
Hatta eğer yanlış yazıldıysa mesela 2800 yerine 1800 yazıldıysa haftaya bir daha girebilir indirime.

Donanım Arşivi yarın video atıyor indirim yapmış yarın açıklanacak bakmanı tavsiye ederim.
Hatta eğer yanlış yazıldıysa mesela 2800 yerine 1800 yazıldıysa haftaya bir daha girebilir indirime.
Bekleyim 1gün sinirle gidip 3200tl vermeyim hemen. Sonra pişman oluyorum hep bu yüzden. Sağolun hocam teşekkürler yarın bakalım idirimlere olmadı alaırz.

Hocam fiyat yanlış değilmiş kaldırmamışlar. Çok hızlı bir şekilde almışlar bu yüzden kaldırıldı zanlettik başka konularda baktım siparişi alınanlar var. Ve hocam donanım arşivi nerde indirim yapacağına dair duyuru yaptı.

Son düzenleme:
Bekleyim 1gün sinirle gidip 3200TL vermeyim hemen. Sonra pişman oluyorum hep bu yüzden. Sağ olun hocam teşekkürler yarın bakalım idirimlere olmadı alaırz.

Hocam fiyat yanlış değilmiş kaldırmamışlar. Çok hızlı bir şekilde almışlar bu yüzden kaldırıldı zanlettik başka konularda baktım siparişi alınanlar var. Ve hocam Donanım Arşivi nerede indirim yapacağına dair duyuru yaptı.

Hocam biraz geç cevap veriyorum ama ben aldım hata verdi. Soru sorun kısmında siparişim görülüyor ama siparişlerimde yok. Yani benimki iptal oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı