Gaming.gen güvenilir mi?

zey.exee

Decapat
Daha fazla  
Dostlarım selam, aylardır sistem toplama merakı içerisindeyim aylardır da araştırıyorum. Öncelikle adı geçen sitenin ümraniye'de bir şubeleri var kendim bizzat iletişime geçtim bir sistem seçip depodan alınabileceği söylendi ve ben de şu an kampanya olmasını bekliyorum almak için. Fakat şikayet eden çok varmış diye duydum ve çoğu kargo dolayısıyla sorun yaşamış. Ben kendim bizzat gidip alacağım için açıkçası çok bir endişem yok sanırım müşteri hizmetleri de yavaşmış. Alışveriş yapan kendi gidip alışveriş varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. Ayrıca monitörüm yok şu anlık önce kasa mı yoksa monitör mü almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
inventus, itopya, incehesap, qpbilişim vs. ve adını sayamadığım bir çok bu tarz "bilgisayar odaklı" mağazalardan zaten müşteri hizmeti almak çok zaman alıyor. Yani sadece o siteye özel değildir. Bunların tekelinde mecburuz bunlara maalesef. O yüzden soun yaşayacağını sanmıyorum, biraz geç olur ama sorununu çözerler eğer bir şey olursa diye düşünüyorum.

Gaming.gen güvenilir bir firma. Ihlamurkuyu'daki şubelerinden alışveriş yapıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Senin de yaşayacağını düşünmüyorum.

Kasa mı monitör mü kısmına sen karar vermelisin. Kasa önce alıp TV'ye HDMI ile bağlanabilirsin idare edebilirsin belki. Karar sizin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı