Gaming gen TR ayıplı monitör degisim sureci nasıl işler?

Neshter

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba bundan bir ay önce Gaming gen TR adresinden Dell G2422HS adli urunu satin aldim. Birkaç gün sonra ekranda ölü piksel olduğunu gordum. Bir adet olduğu için pek onemsemedim ama aradan 15 gun geçince birkaç tane daha olduğunu tespit ettim.

Ticket oluşturdum ve Yurtiçi Kargo ile kendi kutusunda ücretsiz olarak gonderebileceğimi soylediler. Ben de pazartesi gunu kargoya verdim ve cihaz şu an ellerine ulaştı. Birdahaki ticketımda değişim talep ettiğimi belirttim.

Sorum şudur; değişim olursa ve yine ölü piksel çikarsa iade edebilir miyim?

Yok onu görüştüm. Pazartesi günü yeni monitörün kargoya verileceğini söylediler. Bendekini de gelen kargocuya kutusunda teslim edeceğim.

Ek olarak Dell'in değişim poliçesinde en az 6 ölü piksel olması gerektiği yazıyor, bilmeyen arkadaşlar faydalanabilirler.

Bayağı bekleyeceğim ama olsun. Elimde monitör var sonuçta.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221226_114755.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 101
DELL yetkili servisi, size getirilecek olan yeni monitörün daha önceden tamir görüp yenilenmiş bir ürün olduğunu söyledi mi? Çünkü ben de ölü piksel için aradığımda tesadüf eseri bana bu bilgiyi verdi. Ondan dolayı vazgeçip ürünü direkt olarak gaming.gen'e gönderip yenisiyle değişim ya da iade istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…