Gaming gen TR ayıplı monitör degisim sureci nasıl işler?

Neshter

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba bundan bir ay önce Gaming gen TR adresinden Dell G2422HS adli urunu satin aldim. Birkaç gün sonra ekranda ölü piksel olduğunu gordum. Bir adet olduğu için pek onemsemedim ama aradan 15 gun geçince birkaç tane daha olduğunu tespit ettim.

Ticket oluşturdum ve Yurtiçi Kargo ile kendi kutusunda ücretsiz olarak gonderebileceğimi soylediler. Ben de pazartesi gunu kargoya verdim ve cihaz şu an ellerine ulaştı. Birdahaki ticketımda değişim talep ettiğimi belirttim.

Sorum şudur; değişim olursa ve yine ölü piksel çikarsa iade edebilir miyim?

Dosya Ekleri

• IMG_20221223_144028.jpg
    IMG_20221223_144028.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20221223_144037.jpg
    IMG_20221223_144037.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 105
İşlem tamam. Değişim olacağını söylediler. UPS kargo gelecekmiş. Bu arada belirtmeden edemeyeceğim, daha önce farklı markalarla garanti, tamir süreci yaşamıştım ve 20-25 gün bekliyordum. Dell bu işlemi hem hızlı yapıyor hem de bu süreçte elimdeki monitörü kullanmaya devam edebiliyorum.

İşlem tamam. Değişim olacağını söylediler. UPS Kargo gelecekmiş. Bu arada belirtmeden edemeyeceğim, daha önce farklı markalarla garanti, tamir süreci yaşamıştım ve 20-25 gün bekliyordum. Dell bu işlemi hem hızlı yapıyor hem de bu süreçte elimdeki monitörü kullanmaya devam edebiliyorum.

Hadi hayırlı olsun 🙂

İşlem tamam. Değişim olacağını söylediler. UPS kargo gelecekmiş. Bu arada belirtmeden edemeyeceğim, daha önce farklı markalarla garanti, tamir süreci yaşamıştım ve 20-25 gün bekliyordum. Dell bu işlemi hem hızlı yapıyor hem de bu süreçte elimdeki monitörü kullanmaya devam edebiliyorum.
Dell malinin arkasinda duruyor cogu firmanin garanti disi dedigi seye gelip bizzat kendi anlastiklari taseron firmalar yapip gidiyor. Hayirli olsun yeni gelen urun sorunsuz olur umarim. Bu arada yeni yilda gelebilir muhtemelen yurtdisindan gelecek urun noel tatiline denk kalir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı