Çözüldü Gaming.Gen.TR İade Sürecim

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tartal

Kilopat
Katılım
21 Kasım 2015
Mesajlar
288
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Şimdi bana diyeceksiniz ki "yaww yeğenim koskoca beta bilişim ve gaming.gen.tr kardeşim olur mu öyle şey!" ben de hala bu çizgideyim ama bugün banka şubesindeki kadının bana bakışından sonra gerçekten bu fikir "yok artık ya" seviyesinde de olsa aklıma ara sıra geliyor. Arkanıza yaslanın çünkü bir daha asla bu siteden alışveriş yapmamanız gerektiğini size öğreten bir serüven geliyor. 1 aydır bilgisayarsızım ve param ortada yok.

Sorunlu RX 6600 Sistem​


1 Nisan 2023 tarihinde hayatımın en büyük pişmanlığı olacağını bilemediğim bir hazır sistem siparişi verdim bu siteden. Basitçe R5 5600 ve RX 6600 bir sistemdi bu. Sistem geldi fakat oyunlarda, özellikle competitive oyunlarda Stutter'dan (anlık takılma ve kare atlama) geçilmiyordu. Telefonla ulaşmanın minimum 50 dakika sürdüğünü bildiğim için Beylikdüzü'nden sistemi, tüm parçaların kutularını ve büyük kolileri yaya bir şekilde sırtlayıp ümraniye'deki ofislerine götürdüm ve içeri girdim.

2. kattaki teknik birime çıktım. Derdimi anlattım. Oradaki Furkan Bey bana bu sorunun kendilerinin yapacağı benchmarklarla tespit edilebilir bir sorun olamadığı için muhtemelen işin sonunda cihazınızla ilgili "sorun yoktur" raporu çıkacak ama yine de bırakın isterseniz dedi. Tamam dedim ve ekledim; mümkünse iade veya üzerine para ödeyebileceğim daha iyi bir sistemle değişim istiyorum.

Değişim Zamanı​


1 hafta sonra mail geldi, cihazda sorun tespit edilmemiş. Yanıtladım; daha iyi bir sistem ile değişim istiyorum, istediğim hazır sistemin ismi de xxxxx. Tekrar yanıt geldi, ilgili birimden onay bekliyoruz.

Üzerinden belirli bir gün geçtikten sonra tekrar bir mail; "isteğiniz onaylandı, hangi sistemi istiyorsunuz belirtin ilgili birime iletelim ve aradaki fiyat farkı onayı gelsin. Akabinde de ödeme yaparsınız ve işlemler başlar." hay hay dedim ve tekrar sistemi belirttim.

Üzerinden yine birkaç gün geçince en iyisi dedim kalkayım gideyim Ümraniye'ye (Beylikdüzü'nde ikamet ettiğim söylemiştim.) Gittim, tekrar teknik birimin olduğu kata çıktım ve durumu anlattım. Bu sefer Furkan bey haricinde başka birisi vardı. O kişi "boşuna gelmişsiniz bugün zaten mail yoluyla iletim sağlanacaktı" dedi. Ben de "olsun problem yok her halükarda mailden daha hızlı olacak param da hazır siz birimle görüşün aradaki farkı söyleyin ben de banka hesap numaralarınızdan birine ödemeyi yapayım ve işlemleri başlatalım." dedim. Karşımdaki kişi biraz duraksadıktan sonra bir dakika dedi. İçeri gitti geldi, telefonla konuştu ve dönüp ne dese beğenirsiniz? "yalnız işlemin bugün olması imkansızmış mümkün değilmiş."

Yahu dedim zaten buradayım ve ilgili birim en fazla bir üst katta. Yani hallediverin ödemeyi yapayım bitsin gitsin. İlgili birim üst katta ters kelepçe halinde mi neden ilgilenilmiyor. "Yok yani yapacak bir şeyim yok imkansız" dedi beyefendi ve direkt içeri odaya kaçtı. Ben de oturdum bir kafamı toplayayım diye. Yahu 2.5 saat yol gelmişim bunun için miydi? Çaldım kapıyı, açtı bu, "yok dedim ben 2.5 saat bunun için gelmedim benim işimi çözün." bir saniye dedi gitti geldi. Şu an saat 12 ve saat 2'ye kadar ilgili birim yemek arasında, dediğim gibi dilerseniz eve gidin dilerseniz de 2 saat bekleyin dedi biraz da eve yollama isteği ile. Yok dedim 2 saat bekliyorum ben.

Çıktım dışarı marketten bisküvi vs. sokakta tam 2 saat bekletildim. Tam 2 saat.

Saat 02:01 sularında binalarına giriş yaptım ve beyefendinin yanına gittim. "birimle görüştüm cevap bekliyorum" dedi. Oh dedim tamam hallediyoruz galiba.

"İade Yapabiliriz"​


5 dakika sonra ne dese beğenirsiniz :D "yalnız verdiğiniz sistem AMD, almak istediğiniz sistem NVIDIA ekran kartı olduğu ve ikisinin arasında rekabet olduğu için değişim olmaz anca iade yapabiliriz. Sonra tekrar satın alırsınız." Yahu dedim şaka mı bu, bana haftalardır neden "değişim olur" dediniz "ilgili birimden fiyat bilgisi istiyoruz" dediniz o zaman dedim. Ben neyi bekledim bu kadar hafta dedim? Cevap "bilemiyorum" oldu. Lanet olsun dedim tamam yapın iadeyi. Geçtiğimiz hafta pazartesi oluyor bu olay 24 Nisan tarihinde. "Ne zaman iade düşer banka hesabıma?" dedim. "En fazla cumaya kadar kesin gelmiş olur" dedi kendinden emin bir şekilde. Ben de "o arada almak istediğim kasanın fiyatı değişirse stok biterse ne olacak?" dedim. "Yapacak bir şey yok :D" dediler. Reziller.

Lanet olsun dedim tamam yapın iadeyi, bakın kesin cumaya kadar yatacak değil mi dedim? Evet evet kesinlikle dediler. Peki o halde dedim iadeyi yapın. Neyse çıktım oradan bir 2.5 saat daha yol yapıp Beylikdüzü'ne ulaştım.

Cuma gününe kadar bekledim iade vs. hiçbir şey yok. Mail bile yok. En son cuma günü aradım sordum mutlaka iade olacak onaylanmış zaten vs. dendi tamam dedim lanet olsun haftaya kaldı herhalde.
Cumartesi akşam 20:00 saatinde Gaming.gen.tr'den bir mail geldi iadenin olduğuna dair. Dedim cumaya kadar kesin yatacak dedikleri paranın iadesinin maili daha cumartesi geliyor :D

Bir Türlü Gelmeyen İade​


Salı günü oldu ve bankayı aradım. Banka kendilerine en ufak bir para akışının olmadığını, en azından iade talebi olarak mutlaka nakit akışı olduğunda sistemlerine düştüklerini ama bunun dahi olmadığını, kısaca bir para akışının olmadığını söylediler. Bunun üzerine Gaming Gen'i aradım. İlk aradığımda tam 60 dakika boyunca açamadıkları için hat otomatik düştü. Sinirden telefonu parçalayacak duruma geldim fakat tekrar aradım. 50. dakikalarda bağlandım durumu anlattım. Gelen yanıt "biz kesinlikle ödeme yaptık bankanızla alakalı bir durum bu. Bir gün daha bekleyin hala bankanın sistemlerinde gözükmezse biz size dekont gönderelim onu bankaya sunun" oldu. Tamam Allah kahretsin tamam dedim. Ertesi günü oldu bankayı aradım tık yok. İyzico aracılığı ile yapmıştım alışverişin ödemesini aklıma onları aramak geldi. Onları aradım. İyzico bana "Gaming.gen iade yapmış bankanızda para" dedi. Bu arada orada çalışan bir bayan temsilci ile 2 kere görüştük kendisiyle inanılmaz asabi ukala birisiydi. İnanılmaz soğudum Iyzico'dan da.

Tekrar Gaming gen TR telefon günlükleri. Yine 60 dakika devirip en baştan aramaca ve 50. dakikalarda ulaşmaca. Kabil bey isminde birisi açtı telefonu. Durumu izah ettim fakat o da bana "biz kesinlikle ödeme yaptık bankanızla alakalı iyzicoyla da alakalı değil" dedi. Dedim o zaman bana bir dekont vs. bir PDF gönderin mailime bankama sunayım. Tamam ben gün içerisinde bunu size gönderip sizi arayacağım dedi. Tamam dedim. Aşağıya bana attığı komik şeyi atıyorum. Kendi panellerinden basit bir ekran görüntüsünden ibaret. Çocuk oyalıyorlar sanki.

1683123813171.png


Bu geldi mailden ve Kabil Bey aradı. Gönderdim Tuna bey dedi. Teşekkürler dedim de bu ne dedim ben bunu mu göstereceğim bankaya banka bundan ne anlayacak? Basit bir ekran görüntüsü bu benim dekonta ihtiyacım var dedim. "yok tuna bey siz bunu gösterin onlar anlarlar zaten ödeme numarası var orada" dedi. İyi dedim gidiyorum bankaya yine banka bize böyle bir para gelmedi derse ulaşacağım size. "Yok öyle şey olmaz mutlaka görüceklerdir ama siz yine de olmazsa ulaşırsınız." dedi. Peki dedim ve bu konuyu açmadan az evvel bankaya gittim.

İade Dekontu Nerede?​


Durumu anlattım ve ekran görüntüsünü gösterdim. Görevli kadın "vallahi Tuna bey bu ekran görüntüsünden biz ne anlayabiliriz ki kendi programlarından SS atmışlar size. Ayrıca buradaki ödeme numarası ile bizim sistemlerimizin de bir alakası o onlara ait bir numara." dedi ve ekledi; "Herhangi bir nakit akışı olsa biz buradan kesinlikle ama kesinlikle görürdük. Size böyle bir ekran görüntüsü değil gerçek bir dekont göndermeleri gerekirdi." bunun üzerine üst kata çıkıp yetkili birisinin kimliği ile farklı bir panele girip oradan da sorgulama yaptı. Yok dedi kadın kesinlikle bir nakit akışı yok. Ayrıca pos iadesi yazıyor size gelen mailde pos iadesi gün sonunda mutlaka bizim sistemimize düşerdi dedi ve anlamlı bir bakış attı. Yok dedim dolandırılma vakası değil çünkü şirket sektörde bilinen kurumsal bir firma. Ama yerin dibine girdim yani. Tekrar gitti daha yetkili bir kadını çağırdı o baktı sistemlere vs. yok dedi tuna bey en ufak bir nakit akışı kesinlikle yok. Siz firma ile görüşün yollamamışlar yani. EFT de olsa pos da olsa mutlaka ama mutlaka yollasalardı görürdük. Kesinlikle yok dediler. Bankadan çıkıp Kabil Bey'e mail attım ama dönüş yok tabii ki.

Anlayacağınız arkadaşlar bu şirket böyle. Sonuç ne olacak bilmiyorum. Yarın tekrar Beylikdüzü'nden Ümraniye'ye 2.5 saat yol tepip ofislerine gideceğim. Bu sefer hiç nazik olamayacağım ayrıca. Konunun başında 1 Nisan'da yapmıştım alışverişi demiştim hatırlarsanız. Bugün 3 Mayıs. Ben 1 ayı geçkin zamandır hem bilgisayarsızım hem de param gasp edilmiş bir halde. Bunlardan henüz sipariş vermemiş kimsenin asla ama asla sipariş oluşturmaması gerektiği tarafındayım. Bu konuyu yazmaya başlarken yine dediğim gibi telefonda sıradaydım ve ulaşmaya çalışıyordum, yeni aramıştım. Şu an konuyu sonlandırıyorum ve 47. dakikada hala telefonu açan eden yok. Saat de 17:30 oldu bu saatten sonra da kimse açmaz. 1 saat dolar ve kapanır. Allah'ınızdan bulun. Ben bunu er ya da geç çözeceğim ama bir daha çevremde hiçbir kimsenin sizden asla alışveriş yapmaması gerektiğini gördüğüm duyduğum bildiğim herkese anlatacağım. Forumlarda sizinle alakalı her konuya bu tecrübelerimi aktaracağım ve bir kişiyi daha mağdur etmemeniz için elimden geleni yapacağım.

Sevgili forumdaşlar, ne yapmam gerekiyor? Tavsiyeleriniz bekliyorum. İmdat, yardım edin!
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İyzico'nun takmaması normal onlar yalnızca aracı. Amazon da İyzico ile çalışıyor böyle bir sorunu kimse yaşamıyor. Kısaca senin olayın tamamen Gaming.gen'in iş bilmezliği.

Mağazaya gittiğinde "sen kim köpek" çek, konu açıp detaylarını yazınca "onlar da konuyu takip ediyor". Zerre müşteri odaklı olsanız bu çocuk ilk mağazaya geldiğinde farkı hesaba havale alıp yeni bilgisayarla gönderirdiniz. Şu piyasada az farkınız olsun, müşterilerinizin çoğu zamanla Technopat'ta önerile önerile oluştu. Kebapçının izinden gidip İtopya 2.0 olacaksanız işimiz var.
Valla hocam ağzınıza sağlık. Güzel özetlemişsiniz.
Emir, Recep abi gibi büyük yerden gelince takibe alırlar tabii.
Katılıyorum, maalesef ki bu işler bazen böyle işleyebiliyorlar. Keşke en başında değişim için ulaştığımda da bu kadar ilgili olsalardı da konu buralara gelmeseydi. Kendilerini piyasaya rezil ediyorlar.
Alakası olduğunu sanmıyorum. Doğru kişilere ulaşınca bize de aynı dönüşü yapacaklarını düşünüyorum.
Ben en doğru kişiye ulaştım yine de umurlarında olmadı. Konu sadece iade konusu da değil 1 ay boyunca sistem değişim mi iade mi ordan oraya fırlatmaları beni.

GÜNCELLEME: Arkadaşlar dün akşam 21:51 sularında param hesabıma yatmış. Cumartesi akşamı bankacılık işlemleri mi olurmuş ilk defa gördüm. Net bir şekilde @Recep Baltaş efekt diyebiliriz. Bir daha asla ama asla bu şirketten alışveriş yapmamam gerektiğini öğrenmem 5 haftamı aldı. Herkese destekleri için teşekkürlerimi iletiyorum.
Kardeşim resmen roman yazmışsın hepsini okudum. Bu işler yapılıyor ise öncelik müşteri memnuniyeti olması lazım. Şu konudan bile firma ile alışveriş yapacakların aklına şüphe düştü. Firma yetkilileri bu yorumları kesin okuyorlardır. Şu para iadesi konusunu kesinlikle muhasebe birimine itinalı şekilde anlatmanız lazım yoksa bu gibi konular çok müşteri kaybına yol açar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında bilgisayar toplarken bu tarz sitelerden almayı düşündüm ancak ileride bir parçamda sorun çıkarsa ne yapacağımı düşündükten sonra parça parça tek tek toplamayı en mantıklı buldum. Haklıydım, ekran kartım wattman yedi, hepsiburada kendi internet mağazasından almıştım aynen iade ettim paramı aldım. Eğer böyle sitelerde sistemi almış olsaydım sizin gibi ortada bırakılabilirdim. Tekrardan geçmiş olsun. Hakkınızı arayın. Sakin kalın soğukkanlılık en önemli şey.
Oldukça sakin kalıp soğukkanlı yaklaşmaya çalışıyorum fakat her halükarda büyük mağdur edildim ve Türk Lirası bazında zararım var bu zararımı kim karşılayacak çok merak ediyorum. Gerçekten çok rezalet çalışan bir firma. Aklı fikri olan bir kişi dahi buradan alışveriş yapmaz. Kullanmayın kardeşim şu siteyi.
Baştan sona okudum, Gaming.gen.tr'nin E-ticaret için Bakanlık onayı yok, keşke önceden baksaydınız.
Ah be dostum keşke hiç aklıma gelmedi ki. Büyük yayıncılarda youtuberlarda sponsorluğu görünce insan ister istemez güveniyor. Teknoloji konusundaki kanaat önderi @Recep Baltaş bile sonuçta bunların sponsorluğunda bir kasa toplama videosu çekti. O da bilemezdi bunların yaşanabileceğini. Keşke bir şekilde bana yardımcı olsa, sanırım bu tarz büyükler devreye girmeden bunlar benim işimi biraz zor çözecek gibi. Dediğiniz bilgi bende olsa asla almazdım asla. :(
Aylar önce demiştim güvenilmez diye haklıymışım :D
Bende beta bilişim yazısına güvendim. Forumlarda da insanlar beta bilişimin bir alt markası olduğundan güvenilir olduğunu belirtmiş. Tabii ki paramın üstüne konup beni dolandırmak istemiyorlar fakat şirket içi iletişim sıfır, tüm çalışanlar aşırı üşengeç ve şirketin işleyişi çözüm değil geçiştirme odaklı. Rezalet bir firma gerçekten. Şu 1 ayı geçkin süredir ne tadım kaldı ne tuzum. Allahlarından bulsunlar ya.
Valla bilerek yapıyorlar gibime geldi.
Forumda azımsanmayacak kadar kişi hep bu firmayı savunuyor, "sorunsuz aldım, sülalem sorunsuz aldı" diye. Bana yalan gibi geliyor o kişiler. Her yeni konu açıldığında dahada bu firmadan uzak duruyorum.
Gözümü açtığınız için teşekkür ederim, umarım derdiniz en yakın zamanda çözülür.
Evet geçen forumda birisiyle bu sebeple atıştık. "Ben sorunsuz aldım kardeşim ben önermeye devam ederim." minvalinde bir cümle kurdu. Yahu zaten tüm siparişler sorunlu olsa şirket batar. Buradaki alınması gereken esas, hata payının diğer şirketlere nazaran ne kadar olduğu ki Gaming.gen.tr'de bu değerin çok uçuk olduğunu forumda açılan konular ve insanların yaşadıklarıyla anlayabiliyoruz.
Almayın, aldirmayin burada ki şikayetleri ben sorun yaşamadım diye göz ardı etmeyin. Siz aldıkça duzelecekleri yok, belki satışlar düşerse akıllarına gelir.
Kesinlikle katılıyorum, almayın aldırtmayın. Satışlar çok ciddi oranda düşmedikçe ve bu sebeple şirket ciddi bir reform yemedikçe düzelecekleri yok.
Kardeşim resmen roman yazmışsın hepsini okudum. Bu işler yapılıyor ise öncelik müşteri memnuniyeti olması lazım. Şu konudan bile firma ile alışveriş yapacakların aklına şüphe düştü. Firma yetkilileri bu yorumları kesin okuyorlardır. Şu para iadesi konusunu kesinlikle muhasebe birimine itinalı şekilde anlatmanız lazım yoksa bu gibi konular çok müşteri kaybına yol açar.
Dost, muhasebe birimine asla erişilemiyor. Telefonla aradığımızda telesekreter "Muhasebe departmanı için 1'i.." diye devam ederken haliyle 1'i tuşluyorum. Fakat bu departmanda sanırım telefonlara bakan kimse yok. 60 dakika boyunca sırada bekliyorum ve sonunda otomatik olarak telefon kapanıyor. Süs diye koymuşlar 1'i oraya. Ayrıca burayı falan da okuduklarına inanmıyorum. Umurlarında değil hatta. Bunları tanımayan bilmeyen bir iki garibana sattıkları sistemle para kazanan bir firmadan başka bir şey değil. Geçen birisi yazmış bunlardan gelen AMD ekran kartı sorunluydu bunları bildiğim için uğraşmadım bile böyle kullanıyorum diye. Rezilliğin seviyesini siz görüyorsunuz.
 
Teknis servisi de aynı şekilde rezalet olan firma. Bunlar yüzünden aylardır bilgisayarsız ve parasız kaldım. Aldığım anakart bozukmuş meğerse ve iade için bunlara yolladım. Hasarlı ürün iade alamayız dediler. Ne hasarı dedim ben sıfır ürün aldım. Teknik servis detay yazmamış mı? Hayır. Sadece hasarlı olduğu belirtilmiş siz kurulum yaparken zarar vermiş olabilirsiniz diyor. Adamlar varsayım üzerine iade almıyor yani. Kendilerinin de bilgisi yok neden hasarlı veya kim tarafından sorun olduğuna dair. THH kararı çıkınca bakalım ne olacak.
 
Teknis servisi de aynı şekilde rezalet olan firma. Bunlar yüzünden aylardır bilgisayarsız ve parasız kaldım. Aldığım anakart bozukmuş meğerse ve iade için bunlara yolladım. Hasarlı ürün iade alamayız dediler. Ne hasarı dedim ben sıfır ürün aldım. Teknik servis detay yazmamış mı? Hayır. Sadece hasarlı olduğu belirtilmiş siz kurulum yaparken zarar vermiş olabilirsiniz diyor. Adamlar varsayım üzerine iade almıyor yani. Kendilerinin de bilgisi yok neden hasarlı veya kim tarafından sorun olduğuna dair. THH kararı çıkınca bakalım ne olacak.
Geçmiş olsun hocam, şaşırmadım.
 
Oldukça sakin kalıp soğukkanlı yaklaşmaya çalışıyorum fakat her halükarda büyük mağdur edildim ve Türk Lirası bazında zararım var bu zararımı kim karşılayacak çok merak ediyorum. Gerçekten çok rezalet çalışan bir firma. Aklı fikri olan bir kişi dahi buradan alışveriş yapmaz. Kullanmayın kardeşim şu siteyi.
Haklısınız, kim olsa sakin kalabilir ki. Bu siteden alışverişler bir tefeci gözünden bakılır duruma geliyor.
 
Okurken elim ayağım titredi. Geçmiş olsun.
Teşekkür ediyorum, bir de bir aydır benim nasıl elimin ayağımın titrediğini düşünün.
Haklısınız, kim olsa sakin kalabilir ki. Bu siteden alışverişler bir tefeci gözünden bakılır duruma geliyor.
Evet maalesef ki...

Güncelleme: İyzico'dan dekont istedim. Mesai saatinin bitimine yakın attıkları için (ki dekont değil o da çeşitli bilgilerin olduğu bir ekran görüntüsü) bankaya dekontu götüremedim fakat sabah bankadaydım ve bana daha evvel paylaştıkları host referans numarası ile bankada sorgulattığımızda hiç bir işlem çıkmadı. Artık gerçekten illallah geldi, nefret geldi. Bıktım, BIKTIM ! @Recep Baltaş Ağabey gözünü seveyim yardım et gerçekten başka çıkar yolum kalmadı. Mahkemelerle vs. uğraşacak param da yok. Tüm param buydu ve heves edip sistem almıştım. Allah kahretsin, keşke almasaydım.

Güncelleme 2: İyzico ile tekrar görüştüm, bankanıza harcama itirazı yapın diyor. Banka ise bu işlemin sonuçlanmasının minimum 60 iş günü olduğunu söylüyor. Gerçekten ağlayacağım artık. Yalvarıyorum biri bir şey yapsın. İMDAT !
 
Son düzenleme:
Teşekkür ediyorum, bir de bir aydır benim nasıl elimin ayağımın titrediğini düşünün.

Evet maalesef ki...

Güncelleme: İyzico'dan dekont istedim. Mesai saatinin bitimine yakın attıkları için (ki dekont değil o da çeşitli bilgilerin olduğu bir ekran görüntüsü) bankaya dekontu götüremedim fakat sabah bankadaydım ve bana daha evvel paylaştıkları host referans numarası ile bankada sorgulattığımızda hiç bir işlem çıkmadı. Artık gerçekten illallah geldi, nefret geldi. Bıktım, BIKTIM ! @Recep Baltaş Ağabey gözünü seveyim yardım et gerçekten başka çıkar yolum kalmadı. Mahkemelerle vs. uğraşacak param da yok. Tüm param buydu ve heves edip sistem almıştım. Allah kahretsin, keşke almasaydım.

Güncelleme 2: İyzico ile tekrar görüştüm, bankanıza harcama itirazı yapın diyor. Banka ise bu işlemin sonuçlanmasının minimum 60 iş günü olduğunu söylüyor. Gerçekten ağlayacağım artık. Yalvarıyorum biri bir şey yapsın. İMDAT !
Hocam siz artık uğraşmayın bence verin thh onlar uğraşsınlar yerinizde olsam çoktan açmıştım davayı gidin davayı açın söke söke Tanzimati ile alirsini o parayı kimsenin kimseyi oyalama hakkı yok yazıktır günahtır 1.5 aydır uğraşıyormuşsunuz veya gidin mağazalarına Allah ne verdiyse konuşun
İncelediği yerden kopsun.
 
Son düzenleme:
Hocam siz artık uğraşmayın bence verin thh onlar uğraşsınlar yerinizde olsam çoktan açmıştım davayı gidin davayı açın söke söke Tanzimati ile alirsini o parayı kimsenin kimseyi oyalama hakkı yok yazıktır günahtır 1.5 aydır uğraşıyormuşsunuz veya gidin mağazalarına Allah ne verdiyse konuşun
İncelediği yerden kopsun.
Hocam böyle yapmasını bende biliyorum ama İyzico'nun tek söylediği şey "Banka kartıyla yapılan alışverişlerde 7-14 iş gününü bekleyin.". Bende buna istinaden minimum 7.nci iş gününün dolmasını bekliyorum fakat bu kadar diretmemdeki sebep şu; İyzico mutlaka ve mutlaka tutarı bankama gönderdiğini ve bankanın bunu sistemlerinde görüntüleyebilmesi gerektiğini söylüyor. Bankam ise (Garanti BBVA) mutlaka ama mutlaka kendilerine bir nakit akışı olmuş olsaydı bunu görüntüleyebileceklerini fakat kendilerine en ufak bir nakit akışının olmadığını belirtiyor. Korkum da bu. İyzico minimum 7 iş günü içerisinde bankanıza aktarım yaparız demiyor, biz bankanıza aktarımı yaptık, bankanın size yansıtması 7 iş günü diyor bankaya işini öğretiyor. Halbuki banka bize aktarım yapılmış olsa bunu mutlaka görürdük ve en geç 3 iş günü içerisinde hesabınıza yatırırdık diyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı