Gaming Gen TR'den ROG Strix XG27ACS alınır mı?

mossox

Hectopat
Daha fazla  

10.799, 00 ₺ gibi bir fiyatı mevcut ve şu anda kampanya var ASUS okula geri dönüş kampanyası ile 650₺ geri ödeme yapıyor. Fiyatı 10.149₺'ye geliyor.

Siteden yana sorun olur mu? Alışveriş sonrası ve öncesi ilgileri nasıl? Almayı tavsiye eder misiniz?

10.799, 00 ₺ gibi bir fiyatı mevcut ve şu anda kampanya var ASUS okula geri dönüş kampanyası ile 650₺ geri ödeme yapıyor. Fiyatı 10.149₺'ye geliyor.

Siteden yana sorun olur mu? Alışveriş sonrası ve öncesi ilgileri nasıl? Almayı tavsiye eder misiniz?

Bende şu an sipariş verecektim biraz daha araştırıyorum sanırım satın alacağım başarılı bir monitör ve ASUS olması içime çok sindi.

Kagıt üstündeki verilerle konuşursak alınır. Hızlı IPS diye satıyorlar. G-SYNC'de var. Çogu monitörde G-SYNC yok. Fiyatta uygun.
Ama kullancılar ve bagımsız inceleme yapanlar ne der birde ona bakmak lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İtopya benim evin yanında hemen bir gidip alsammı diye düşünüyorum yoksa Sinerji'den sipariş vereceğim,
Cidden fiyatına göre monitör çok başarılı hayırlı olsun darısı başıma güle güle kullanalım.

Gaming Gen'de daha ucuz bilmiyorum bu tarz firmalar hep aynıdır bence Gaming genden alabilirsiniz. 10.100'e geliyor.

Sinerji'de stokta yok bu arada.

Merhaba, şu an Gigabyte 4K M28U modeli 12500 TL, bende bu iki monitör arasındaki kaldım, ne düşünüyorsunuz? Güncel olarak PS5'te FIFA oynamak için bakıyorum.

ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS satın aldım ve cok memnunum monitörden 4K tavsiye etmiyorum şahsi fikrim fiyatı evet güzel %50 indirime girmiş resmen fakat 4K'lık sistemler daha yeni yeni cıkıyor

ASUS 27" ROG STRIX XG27acs satın aldım ve cok memnunum monitörden 4K tavsiye etmiyorum şahsi fikrim fiyatı evet güzel %50 indirime girmiş resmen fakat 4K'lık sistemler daha yeni yeni cıkıyor.

Bende vatandan almıştım aldığın monitörü 11.400 idi ertesi gün baktım 10.499₺ düşmüş. İade ettim bugün İncehesap'tan aldım 10.499₺ Axess kartımla aldım 500₺ de chip para verdi. 650₺ de cash back alacağız miss :) umarım monitör sağlam gelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı