witcher03
Hectopat
Evet biraz yanlış bir olay , böyle bir şey yapmam zaten. Hakkım ne ise onu almak istiyorum. Belki yardımcı olurlar misli ile karşılığını verirler Gaming.gen.tr'ye güveniyorum bu konuda hayırlısı.Olur mu öyle şey? Oldu olacak herkes alsın sistemini, enflasyon farkıyla iade etsin.
Hocam anlıyorum ancak şöyle ekran kartının tekli fiyatı 20bin liradan fazla şu anda.Bende komple sistem aldım anakart arızalandı. Msi Center üzerinden otomatik güncelleme yaptım arızalandı. İtopya servise gittim kartı incelediler kasayı aldılar. Bende beklemek istemediğim için yeni anakart aldım eski anakartı servise gönderdik. 20 gün sonra aradılar kartı yenisini mi göndersinler, ücret iadesi mi diye anakart fiyatında 1000 tl lik fark vardı ama ücret iadesi istedim. Size sorarlar ücret iadesi mi yoksa sıfır ürün mü diye ona göre hareket edersiniz.
Fatura da 8.300 TL olarak kesilmiş. Ben ücret iadesi istersem gerçekten büyük bir zarara gireceğim. Ben değişim isteyeceğim "elimizde, stokta yok" derlerse misli ile bir üst modelini rica edeceğim vermeyiz derlerse zaten Tüketici hakeme gideceğim. Ancak şu anda net bir şey belli değil ekran kartı hala serviste. Belki ekran kartı, belki işlemci, belki anakart, belki PSU arızalı bilemiyoruz sadece şimdiden böyle duruma karşı bir ön hazırlık yapıyorum, insanlardan fikir alıyorum yasal mı, değil mi, yanlış mı, doğru mu vs...