Gaming.Gen yanlış hazır sistem gönderdi

extreamcream

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Gaming gen sitesinden hazır sistem sipariş etmiştim. Sitelerinde verdikleri iş günü kadar sonra da teslim aldım. Ancak sistem montajı yapılırken başka bir siparişle benim siparişimi karıştırmışlar. Karıştırılma şekli ise şu benim sipariş ettiğim 5600 ve 3060 Ti'lı sistemdi, diğer kişinin sistemi ise i3 12100F 3060'lı sistem. Diğer kişinin sistemini nereden bildiğimi soracaksanız da diğer kişinin faturasını da bana yolladıkları kutunun içinde gelmişti. Bunlar diğer kişinin işlemcisini benim sisteme, benim işlemcimi diğer kişinin sistemine takmışlar. Yani bana gelen sistem i312100F ve 3060 Ti'lı sistemdi. Aradığımda ise geri yollamamı ve teknik ekibin incelemesi gerektiğini söylediler. Kargo dün mağazalarına teslim edildi bugün ise yanlışlık olan sistemlerde sıra olduğunu ve sıra bana geldiğinde mail ile ileteceklerini söylediler. Daha önce buna benzer bir durum yaşayan oldu mu bu süreç ne kadar sürede çözülür?

Geçmiş olsun, müşteri hizmetlerine bağlanana kadar fiziksel mağazalarına gitmeniz daha doğru. Hizmetleri rezalet çok doğru...

@lovemyers şahsen rezalet bile az kalır. Son yıllarda patlama yapan bir firma, iyi fiyata satmaları iyi güzel de oraya fazladan 1 müşteri destek hattı almak veya her hangi bir eleman almak zor olmasa gerek, kaldı ki daha kendilerini bu denli geliştirmeden bir de laptop.com.tr'yi de açtılar işler daha da yoğunlaşıp mağduriyetler artıyor.

Bir kaç sistem almıştım fiyatları uygun diye, kargoda gecikme olunca günler sonra arayıp ulaştığımda paranızı iade edip siparişi iptal edelim diyorlar. Zaten beklediğim o süreçte sipariş verdiğim sistemin fiyatıyla beraber bu pazarda denk sistemlerin de fiyatı yükseldiği için böyle bir teklifde buluyorlar.

@lovemyers şahsen rezalet bile az kalır. Son yıllarda patlama yapan bir firma, iyi fiyata satmaları iyi güzel de oraya fazladan 1 müşteri destek hattı almak veya her hangi bir eleman almak zor olmasa gerek, kaldı ki daha kendilerini bu denli geliştirmeden bir de laptop.com.tr'yi de açtılar işler daha da yoğunlaşıp mağduriyetler artıyor.

Bir kaç sistem almıştım fiyatları uygun diye, kargoda gecikme olunca günler sonra arayıp ulaştığımda paranızı iade edip siparişi iptal edelim diyorlar. Zaten beklediğim o süreçte sipariş verdiğim sistemin fiyatıyla beraber bu pazarda denk sistemlerin de fiyatı yükseldiği için böyle bir teklifde buluyorlar.
Hiç fikrim yok, benim RX 6600, Ryzen 5 5500 sistemim düzgün geldi dostum 4 günde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı