Gaming M150 anakart GTX 750 TI tanımama sorunu

leqo35

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yaklasik 2 haftadir enteresan bi problem yasiyorum. Bi gun sabah PC'yi actim GTA5'e girdim ve acayip kasma oldugunu fark ettim. Bilgisarim yonetten baktigimdan ekran kartinda unlem isarti vardi. Tikladigimda Windows bi sorun olustugu icin ekran kartini durdurdu yaziyordu. PC resledim ve duzeldi. Ekran kartini gordu oyuna girdim hic bir sorun olmadi. Gayet akici oynadim. Diğer gun PC ilk actiğimda gene ayni sorun oldu. Yaklasik 2 haftadir ayni sorunu yasiyorum. 3 4 restart attigimda goruyor ekran kartini anca. Hatta format attim kasayi söktum temizledim gene ayni. En guncel surumu de yukledim. Yardimci olursaniz cok sevinirim. 1.5 ay garantisi kaldi.
PC ozellikleri :
  • Msi Gaming M150 anakart 500 w PSU
  • Islemci i5 6500 8GB RAM
20161123_015857.png 20161123_015813.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartın tüm driverlerini kaldırıp birdaha kurmanızı tavsiye ederim. Bir optimizasyon sıkıntısı yaşıyor gibisiniz. İntel grafik de aktif değil. Sorun yaşadığınız halde gta da görüntü almanız kartın çalıştığını gösterir ama bir yazılımsal hatadan kaynaklı verim alamama durumu oluşuyor gibi. Eğer hala sonuç alamıyorsanız detaylı bir bilgilendirme yapmanızı rica edicem(oyun içinde kasma varken gpu cpu değerleri v.b gpu fanlarının dönüp dönmemesi gibi).

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı