Gaming mouse tavsiyesi

Edwin

Megapat
Yer
İzmit
Merhabalar arkadaşlar, bütçem 600-700 TL arası. Claw grip ile oynuyorum. El uzunluk ölçülerim 18-9 cm. Zowie modellerinden baktım ama hangisi daha uygun seçemedim. Şimdiden hepinize tavsiyeleri için teşekkür ederim :).

Merhabalar arkadaşlar, bütçem 600-700 TL arası. Claw grip ile oynuyorum. El uzunluk ölçülerim 18-9 cm. Zowie modellerinden baktım ama hangisi daha uygun seçemedim. Şimdiden hepinize tavsiyeleri için teşekkür ederim :).
Senin için en iyi tercih diyebilirim.

Senin için en iyi tercih diyebilirim.
Teşekkürler tavsiyeniz için. Türkiye'de satışı mevcut mu? Buradan sipariş etsem kaç güne gelir? Başka önerileriniz olur mu? 1 seneye aşkın Asus ROG Pugio P503 kullanıyorum cidden artık elimi rahatsız etmeye başladı.

Teşekkürler tavsiyeniz için. Türkiye'de satışı mevcut mu? Buradan sipariş etsem kaç güne gelir? Başka önerileriniz olur mu? 1 seneye aşkın Asus ROG Pugio P503 kullanıyorum cidden artık elimi rahatsız etmeye başladı.
Maksimum 2 haftaya gelir ve ne yazıkki Türkiye'de hemüz satışı yok ve hayır başka bir önerim yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı