Gaming mouse tavsiyesi

Bütçe
1000TL
m600s'i değerlendirebilirsiniz 20 santim uzunluğu ve sensörü de oldukça kaliteli.
Sensörü kaliteli evet de 20cm uzunluk mu? Böyle bir mouse olduğunu bile sanmıyorum. M600S'in uzunlukları bu şekilde:
Uzunluk​
121,6 mm (4,8 inç)​
Derinlik​
61,4 mm (2,4 inç)​
Yükseklik​
38,3 mm (1,5 inç)​

Sensörü kaliteli evet de 20cm uzunluk mu? Böyle bir mouse olduğunu bile sanmıyorum. M600S'in uzunlukları bu şekilde:
Uzunluk​
121,6 mm (4,8 inç)​
Derinlik​
61,4 mm (2,4 inç)​
Yükseklik​
38,3 mm (1,5 inç)​

Benim hatam, kendi el uzunluğum da 20 santim, M600s de elime tam uyuyor, el uzunluğum diyeceğime farenin uzunluğu demişim pardon :D.

Daha önce hangi fareleri kullandın. Ben logitech g203 elime küçük gelince basiliskv3 almıştım ancak fare elime hiç oturmadı ve iade ettim. Elim 20cm.

Benim hatam, kendi el uzunluğum da 20 santim, M600s de elime tam uyuyor, el uzunluğum diyeceğime farenin uzunluğu demişim pardon :D.
O zaman M600s ile Basilisk v3 arasında kaldım, M600'ün gümüş kasası fena durmuyor ancak Razer'da denemek isterim. İki modelinde herhangi bir kronik sorunu var mı?

Daha önce hangi fareleri kullandın. Ben logitech g203 elime küçük gelince basilisk almıştım ancak fare elime hiç oturmadı ve iade ettim. Elim 20cm.
Hocam belli olarak bir mouse hayatımda hiç almadım. Evde daima orada burada bir mouse bulunurdu. Ancak ekstra tuşların pratikliği nedeniyle ilk defa mouse satın alacağım diyebilirim.

O zaman M600s ile Basilisk v3 arasında kaldım, M600'ün gümüş kasası fena durmuyor ancak Razer'da denemek isterim. İki modelinde herhangi bir kronik sorunu var mı?
M600S'te palm tutuş ile parmaklarınız hafif dışarıda kalabilir. Tutuş açınızı biraz değişirseniz oturur o da. Kablosuz istiyorsanız güzel bir seçenek. Basilisk V3'ün bir kronik sorunu yok ancak M600S yeni çıkmış bir mouse, varsa da bilinmiyor.

M600s yeni bir mouse, ben de 2 haftadır kullanıyorum. Kronik olabilecek bir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar, sensörü kaliteli olduğunu belli ediyor, kablosuz bağlantısı başarılı, şarjı da fabrika verilerini karşılıyor, 10 dakika şarj ile 10 saat civarı gidiyor gerçekten. Daha önce G102 ve G300s kullandım ve giriş seviye Logitech ürünleri almaya tövbe edip forumda da önerilmesi üzerine ve solak olmam sebebi ile M600s aldım. Amazon'dan aldığım için acaba kronik bir şeyler çıkar mı diye dert etmedim iadesi kolay olduğu için ama dediğim gibi 2 haftadır çok aktif kullanıyorum ve bir problem yaşamadım.

Hocam belli olarak bir mouse hayatımda hiç almadım. Evde daima orada burada bir mouse bulunurdu. Ancak ekstra tuşların pratikliği nedeniyle ilk defa mouse satın alacağım diyebilirim.
İstanbuldamı oturuyorsunuz?

Evet ama konumuzla arasındaki bağlantıyı kuramadım. İlla ki bir şekilde tedarik ederim o konuda sorun yok.
Metrobüse çok yakın yerlerde mağazalar var deneyebileceğiniz. Yenibosna metrobüs durağına yakın bir yerde İtopya mağazası var ve bir çok model var. Basilisk v3'de var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı