Gaming Notebook ASUS vs Monster

Hocam sizlerin görüşleri benim için çok önemli, her ne kadar teknik bilgim olsa dahi illaki gözden kaçırdığım veya eksik kaldığım bir yer olacaktır, bunun için sizlerin görüşlerinize başvuruyorum bu markaya en yakın biraz daha kaliteli olan laptoplar MSI'da var ve 20.000TL bandından başlıyor yani naçizane fikrim şu an F/P bir ürün diye düşünüyorum. Sizlerin görüşlerinizi de bekliyorum.

Ben MSI önerdim.
 




Satıcılar hakkında bilgim yoktur.

Önerileriniz için teşekkürler lakin dikkat etmediğiniz bir husus var benim paylaştığım ASUS'taki işlemci i7 10870H Yani 8 çekirdek 16 izlek sunuyor sizin gönderdiğiniz ASUS modelde ise i7 10750H yani 6 çekirdek 12 izlek işlemci kullanılmış yani işlemci olarak aynı sınıfta değil. Diğerlerini de inceliyorum daha sonra tekrar ekleme yapacağım. birde fiyat bandı olarak çok pahalılar msı modelleri 15k yüksek benim için
Önerileriniz için teşekkürler lakin dikkat etmediğiniz bir husus var benim paylaştığım ASUS'taki işlemci i7 10870H Yani 8 çekirdek 16 izlek sunuyor sizin gönderdiğiniz ASUS modelde ve MSI'da ise i7 10750H yani 6 çekirdek 12 izlek işlemci kullanılmış yani işlemci olarak aynı sınıfta değil. Diğerlerini de inceliyorum daha sonra tekrar ekleme yapacağım.
 

Önerileriniz için teşekkürler lakin dikkat etmediğiniz bir husus var benim paylaştığım ASUS'taki işlemci i7 10870H yani 8 çekirdek 16 izlek sunuyor sizin gönderdiğiniz ASUS modelde ise i7 10750H yani 6 çekirdek 12 izlek işlemci kullanılmış yani işlemci olarak aynı sınıfta değil. Diğerlerini de inceliyorum daha sonra tekrar ekleme yapacağım. Bir de fiyat bandı olarak çok pahalılar MSI modelleri 15K yüksek benim için.

Neden o kadar güçlü bir işlemci istiyorsunuz çoğu oyun için i5 10300H yeterli. Önemli olan ekran kartı.
 

Hocam %100 her zaman render yapacağım demiyorum öğrenciyim video içeriği üretip oyunda oynayacağım aynı zamanda bilgisayarda yazılımla işlerinde de uğraşacağım şimdi TUF serisinin soğutma sistemi sıkıntılı olduğu ve malzeme kalitesi kötü olduğu için uzak duruyorum bu bilgisayarı dün 10.5k fiyattan satıyorlardı bu arada.
bu arada 3000 serisi ekran kartlı modelleri beklesek nasıl olur acaba? fiyatlar çok yükselirmi?
 
Sizleri galiba sıktım @Soul Exploiter artık cevap vermiyor bile :) ama gönderdiğiniz cihaz 17.3 inc model benim için büyük maalesef ve fiyat bandı olarak 2000 lira daha ucuz ama işlemci ve ekran kartı, ekran yenileme hızı olarak daha düşük galiba ben ilk başta belirttiğim ASUS'u alacağım ama son bir soru sormak istiyorum 3000 serisi ekran kartlarını beklersek daha iyi olmaz mı? Ya da daha da mı pahalanır?
 
@Robin7 hocam sorunuzu görmemişim canlı dersim vardı kusura bakmayın :D .

Bu arada 3000 serisi ekran kartlı modelleri beklesek nasıl olur acaba? Fiyatlar çok yükselir mi?

Beklemeye değmez bence. Fiyatların yüksek olacağını düşünüyorum(en az 15K)ve kaldı ki daha 3060, 3060 Ti gibi kartlar çıkmadı bir de bunların laptop modelleri gelecek. Üstelik çıkan kartların bile stok sorunu var. Onu beklerseniz 1 yılı bulur bence.
 
@Robin7 hocam sorunuzu görmemişim canlı dersim vardı kusura bakmayın :D .

Beklemeye değmez bence. Fiyatların yüksek olacağını düşünüyorum(en az 15K)ve kaldı ki daha 3060, 3060 Ti gibi kartlar çıkmadı bir de bunların laptop modelleri gelecek. Üstelik çıkan kartların bile stok sorunu var. Onu beklerseniz 1 yılı bulur bence.

Anladım hocam hiç önemli değil, teşekkür ediyorum. Yukarıda bir arkadaş MSI ve Lenovo modelleri önermişti lakin pek kafama yatmadı sizler ne diyorsunuz? Bu arada kasanın plastik mi metal mi olduğu şaibesi hala duruyor :D.
 

Geri
Yukarı