Gaming PC üzerinde 20 Mbps Download hızı alabilmek için ne yapılmalı?

C3zzâr

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, evimde bana ait bir modem yok. Üst kattaki akrabamın internetini kullanıyorum ve yazın odama Gaming setup kuracağım ama internet odama çekmiyor. Ben de düşünüyorum ki Türk Telekom'un standart gönderdiği modemi yükseltirsem mi daha iyi olur yoksa eve internet çekmem mi (TurkNet almayı düşünüyorum.) daha iyi olur?

Ekran Resmi 2025-06-12 ÖÖ 11.10.51.png
Ekran Resmi 2025-06-12 ÖÖ 11.11.43.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, evimde bana ait bir modem yok. Üst kattaki akrabamın internetini kullanıyorum ve yazın odama Gaming setup kuracağım ama internet odama çekmiyor. Ben de düşünüyorum ki Türk Telekom'un standart gönderdiği modemi yükseltirsem mi daha iyi olur yoksa eve internet çekmem mi (TurkNet almayı düşünüyorum.) Daha iyi olur?

Eve internet çekmezsen sıkıntı yaşayabilirsin. Pingde falan.

Selamlar, evimde bana ait bir modem yok. Üst kattaki akrabamın internetini kullanıyorum ve yazın odama Gaming setup kuracağım ama internet odama çekmiyor. Ben de düşünüyorum ki Türk Telekom'un standart gönderdiği modemi yükseltirsem mi daha iyi olur yoksa eve internet çekmem mi (TurkNet almayı düşünüyorum.) Daha iyi olur?

Eki Görüntüle 2510375Eki Görüntüle 2510376

Evine internet alman daha iyi olur. Oyunlarda biraz sinir olabilirsin ping yüzünden.
Onun dışında yapabileceğin en iyi şey router alıp kablosuz olarak paylaşım yapmak olacaktır.

Eki Görüntüle 2510375Eki Görüntüle 2510376

Eve internet çekmeniz daha iyi olacaktır ancak bunun dışında sanırım router da kısa süreliğine işinizi belki görebilir.

Eve internet çekmeniz daha iyi olacaktır ancak bunun dışında sanırım router da kısa süreliğine işinizi belki görebilir.

Router da fazla dalgalanma olmaz mı?

Evine internet alman daha iyi olur. Oyunlarda biraz sinir olabilirsin ping yüzünden.
Onun dışında yapabileceğin en iyi şey router alıp kablosuz olarak paylaşım yapmak olacaktır.

Binada sadece Türk Telekom hattı var, TurkNet için sorun olmaz değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı