Gaming RX 9070 XT kasa alınır mı?

Anladım hocam peki eğer alırsam bana hangi işlemci geliştirmesini almamı önerirsiniz? +8 klık çok iyi onu önerirsiniz muhtemelen peki ondan ucuz olarak 9600 tray 5.2 GHz'li işlemci nasıl? Güzel bir geliştirme olup sisteme iyi bir katkı sağlar mı yoksa ufak farklar mı yaratır?

O kadar uçmaya gerek yok hocam 7800x3D için. 7600X veya Ryzen 5 9600 gayet yeterli bu sistem için bende de bu sistemin benzeri var RX 9070 xtli ve Ryzen 5 9600 kullanıyorum.

O kadar uçmaya gerek yok hocam 7800x3D için. 7600X veya Ryzen 5 9600 gayet yeterli bu sistem için bende de bu sistemin benzeri var RX 9070 xtli ve Ryzen 5 9600 kullanıyorum.
Anladım hocam acemi araştırmalarıma göre 7600X le arasında çok bir fark yok ama sanırım duurm 5 9600 için öyle değil. Monitör içinde dediğiniz gibi 1080p de darboğaz olmasın diye 2k bir monitor alacağım ve dediğiniz monitörede bakacağım. Bir de hocam bu sistem çoğu oyunu 2k da 80+ fps te oynatır değil mi? Bunlar da son sorularım

Anladım hocam acemi araştırmalarıma göre 7600X le arasında çok bir fark yok ama sanırım duurm 5 9600 için öyle değil. Monitör içinde dediğiniz gibi 1080p de darboğaz olmasın diye 2K bir monitor alacağım ve dediğiniz monitörede bakacağım. Bir de hocam bu sistem çoğu oyunu 2K da 80+ FPS'te oynatır değil mi? Bunlar da son sorularım.

Bu arada o monitörüde kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin :D hepsini rahat rahat oynarsınız hocam sıkıntı yok (bazı optimizesi leş oyunlar var grafiği neredeyse hiç yükseltmeyen bir ayar 20 FPS azaltabiliyor onları hesaba katmıyorum.)

Bu arada o monitörüde kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin :D hepsini rahat rahat oynarsınız hocam sıkıntı yok (bazı optimizesi leş oyunlar var grafiği neredeyse hiç yükseltmeyen bir ayar 20 FPS azaltabiliyor onları hesaba katmıyorum.)
Saolun hocam ben de her oyunu en yüksek ayarlarda güzel grafiklerle oynamak istiyorum hep böyle bi hayalim vardı şimdi paramızda varsa alalım diyorum bende. Monitör ün linkini atabilir misiniz acaba? Genişliği de nedir söyleyebilir misiniz? Öyle devasa geniş bir şey istemiyorum yeni nesil tv gibi olmasın

Sağ olun hocam ben de her oyunu en yüksek ayarlarda güzel grafiklerle oynamak istiyorum hep böyle bir hayalim vardı şimdi paramızda varsa alalım diyorum bende. Monitör ün linkini atabilir misiniz acaba? Genişliği de nedir söyleyebilir misiniz? Öyle devasa geniş bir şey istemiyorum yeni nesil TV gibi olmasın.

Hocam genişliği 27 inç, çoğu 2K monitörün genişliği 27 inçtir ilk başta size büyük gelecek ama sonra alışıyorsunuz. Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör monitör bu, site güvenilir, IPS paneller için gayet fiyat performans.

Hocam genişliği 27 inç, çoğu 2K monitörün genişliği 27 inçtir ilk başta size büyük gelecek ama sonra alışıyorsunuz. Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör monitör bu, site güvenilir, IPS paneller için gayet fiyat performans.
Fiyatı da uygun gibi hocam. 165 HZ de benim gibi rekabetçi oyunlar oynamayan birisi için fazla ama o kadar da önemli değil. Teşekkür ederim cevaplarınız için buradaki mesajlar pek çok arkadaşa yardımcı olacaktır. Bilgisayarı kurduğum zaman söylerim size.

Fiyatı da uygun gibi hocam. 165 Hz de benim gibi rekabetçi oyunlar oynamayan birisi için fazla ama o kadar da önemli değil. Teşekkür ederim cevaplarınız için buradaki mesajlar pek çok arkadaşa yardımcı olacaktır. Bilgisayarı kurduğum zaman söylerim size.

Tamamdır hocam yardımcı olduysam ne mutlu bana :D mesajınızı bekliyorum. Şimdiden hayırlı olsun.

Fiyatı da uygun gibi hocam. 165 HZ de benim gibi rekabetçi oyunlar oynamayan birisi için fazla ama o kadar da önemli değil. Teşekkür ederim cevaplarınız için buradaki mesajlar pek çok arkadaşa yardımcı olacaktır. Bilgisayarı kurduğum zaman söylerim size.
Ayrıca hocam şöyle bir konu gördüm hangisi daha iyi bilmiyorum fakat orjinal fiyatı 12-14 bin olan bir monitör bunuda alabilirsiniz araştırıp. Elektronik: Samsung Odyssey G65B 27" eğitim indirimi programı ile 8.999TL

Hocam bu arada bu attigin fotografin dogru olduguna emin misin? Spike degerleri HWiNFO gibi yazilimlarla olculemez cunku. 500ms di herhalde HWiNFO.

TechPowerUp'un testinde 450W spike gormus kart. 600W evet absürt ama 750W ile bile kapanma yasayanlarında oldugunu dusununce dogru olabilir gibi geliyor. Yinede en az iyi bir 750W gerekli bu kart için.

TechPowerUp'un testinde 450W spike gormus kart. 600W evet absürt ama 750W ile bile kapanma yasayanlarında oldugunu dusununce dogru olabilir gibi geliyor. Yine de en az iyi bir 750W gerekli bu kart için.

Hocam spike degerleri cok dusuk milisaniyede gerceklestiginden dolayi HWiNFO/MONITOR gibi programlarla olculemez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı