Gaming RX 9070 XT kasa alınır mı?

TechPowerUp'un testinde 450W spike gormus kart. 600W evet absürt ama 750W ile bile kapanma yasayanlarında oldugunu dusununce dogru olabilir gibi geliyor. Yinede en az iyi bir 750W gerekli bu kart için.
Sorun yok hocam 850W aldım işimi garantiye almak için ona da yetmez demezsin herhalde

Tamamdır hocam yardımcı olduysam ne mutlu bana :D mesajınızı bekliyorum. Şimdiden hayırlı olsun.

Ayrıca hocam şöyle bir konu gördüm hangisi daha iyi bilmiyorum fakat orjinal fiyatı 12-14 bin olan bir monitör bunuda alabilirsiniz araştırıp. Elektronik: Samsung Odyssey G65B 27" eğitim indirimi programı ile 8.999TL
Eyvallah hocam bakarım bu arada sistemdeki +8k olan işlemciyi alabilirim birisi bana 1-2 seneye darboğaz yapar o zaman baştan para vereceğine şimdi 8k ver dedi. Ne düşünüyorsun?

Rahat yeter hocam 850 😅.
İyi hocam o zaman şu konuyu açarkenki mesajımdaki işlemciyi de ekleyeceğim sisteme

Eyvallah hocam bakarım bu arada sistemdeki +8k olan işlemciyi alabilirim birisi bana 1-2 seneye darboğaz yapar o zaman baştan para vereceğine şimdi 8k ver dedi. Ne düşünüyorsun?

İyi hocam o zaman şu konuyu açarkenki mesajımdaki işlemciyi de ekleyeceğim sisteme
Hiç gerek yok hocam sallamış o arkadaş biraz. Şuanda 2K'da rx 9070 xt %100 kullanılıyor ileridede öyle kullanılacak ve şuan işlemci besliyorsa ileridede besleyecek.

Hiç gerek yok hocam sallamış o arkadaş biraz. Şuanda 2K'da rx 9070 xt %100 kullanılıyor ileridede öyle kullanılacak ve şuan işlemci besliyorsa ileridede besleyecek.
Hocam peki diyelim o işlemciyi aldım bana nasıl faydaları olur? 1080p de rahat oynanır onu biliyorum. Başka?

Haklısınız sanırım hocam benim için fark etmiyor almak ama bundan 5 sene sonra işlemciyi değiştireceğime şimdi iyisini alayım mantığı var. Sizce bu doğru bir mantık mı?
5 Sene sonra daha fazla bütçeniz olacaktır hocam ve o zamana kadar 7800x3d eskiyecektir o yüzden 7600x yeterli bence şuanlık. Ama fazladan paranız varsa alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı