Gaming Türkiye güvenilir mi?

Güvenlik bantları değil benim için önemli olan kutu ve karttaki seri numaralarına bakarım GPU-Z hardware info açıp 15 20 dk FurMark testine sokarım. UV var mı diye vs. bakarım aklıma yatarsa adam güvenilir gelirse alırım (eğer daha fazla kötü yorum ve kanıt gelirse almayı düşünmem bile muhtemelen)
Satıcı böyle bir stratejiye girişmiş. Kendi malını sıfır görüyor demek ki. 😀 Yanlış hatırlamıyorsan daha önce ki dükkan ismi andromeda. Değiştirdiğine göre mutlaka bir şey vardır.
 
R5 3600 aldım. İnce hesap 500GB M.2 SSD kutusu geldi. R5 7000 series yaziyordu. 3600 çıktı. Sifir yazıyor ama ikinci el ve garantisi galiba sahte.
 
Uzak dur. diğer forumlarda konusu da açıldı. Sıfırında etiket olmayan ürüne bile kutuyu ilk siz açacaksınız yazıyor :D Paketleyip satan tayfa.
 
Yeni ismi GAMİNG TÜRKİYE bilginiz olsun fakat ifşalandıkça isim değiştiriyor siz bu mesajı okudugunuzda yine isim değiştirmiş olabilir.

Eski kullandığı isimler;

andromeda teknoloji

gamer central

vogue gaming market

Gamer world

OYUNCU DÜNYASI

GAMİNG TÜRKİYE

Eksen Bilişim
 
Geçen gün bende gördüm hatta Wp'den mesaj attım cevap bile vermediler. Güvenilir bir yer değil zaten belli. Ben hep derim sıfır alınacaksa adını kanıtlamış yerlerden alınmalı. Vatan Bilgisayar vs. ikinci el alınacaksa bile bu tarz dükkanlardan kesinlikle bir şey almam ben.
 
sağlam ikinci el bir sistem kurayım diye bir aydır bakınıyorum. buraya denk geldim sahibinden'de. 4070ti'li çok güzel bir ddr5 sistem kurduk telefonda. anakart, ram, m2 ssd, psu vs hepsi teoride çok iyi parçalarla. totalde 34.000 civarına anlaştık. içimdeki bir his bir tuhaflık olduğunu seziyordu, fiyatın çok uyguna gelmesi tek sebep değildi elbette. bazen hakikaten çok uyguna çok iyi bir sistem edinilebilir ama bambaşka bir his vardı. adam benden 500 tl kapora talep etti, gönderdim. bugün bir bakayım dedim içimdeki şüphe gitsin hem belki başka birileri de alışveriş yapmıştır diye. yorumları okuyunca soğuk bir su içme isteği hasıl oldu. benim 500 tl bizlere ömür olmuş meğer.
 
Sağlam ikinci el bir sistem kurayım diye bir aydır bakınıyorum. Buraya denk geldim Sahibinden'de. 4070 Ti'li çok güzel bir DDR5 sistem kurduk telefonda. Anakart, RAM, M.2 SSD, PSU vs hepsi teoride çok iyi parçalarla. Total'de 34.000 civarına anlaştık. İçimdeki bir his bir tuhaflık olduğunu seziyordu, fiyatın çok uyguna gelmesi tek sebep değildi elbette. Bazen hakikaten çok uyguna çok iyi bir sistem edinilebilir ama bambaşka bir his vardı. Adam benden 500 TL kapora talep etti, gönderdim. Bugün bir bakayım dedim içimdeki şüphe gitsin hem belki başka birileri de alışveriş yapmıştır diye. Yorumları okuyunca soğuk bir su içme isteği hasıl oldu. Benim 500 TL bizlere ömür olmuş meğer.

Bana gönderdiler işlemciyi sistem bilmiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı