Zaten kendisi 7500F ve 4060Ti sistemi 28bin gibi bir paraya alacak, gidip de aynı sistem için 3bin TL ekstra vermeye gerek yok. Ayrıca ilk fotoğrafta 5600 DDR4 bir sistem toplamışsınız, fiyatına göre alınmaz.Onun yerine bunlara yönelebilirsin
Kesinlikle. Metaverse gayet iyi bir sistem aynı paraya DDR4 önermek cidden büyük saçmalık. Öbürüne yorum bile yapmıyorum aynı sisteme 3k fazla para verilmez.Zaten kendisi 7500F ve 4060Ti sistemi 28bin gibi bir paraya alacak, gidip de aynı sistem için 3bin TL ekstra vermeye gerek yok. Ayrıca ilk fotoğrafta 5600 DDR4 bir sistem toplamışsınız, fiyatına göre alınmaz.
Benim attığım sistemde 32 GB ram ve 1 TB SSD var, gaming gen tr'de seçerse 32.2K oluyor, ekstra 2K vermeye gerek yok.Zaten kendisi 7500F ve 4060Ti sistemi 28bin gibi bir paraya alacak, gidip de aynı sistem için 3bin TL ekstra vermeye gerek yok. Ayrıca ilk fotoğrafta 5600 DDR4 bir sistem toplamışsınız, fiyatına göre alınmaz.
Özelleştirmelerinde ürünler sınırlı olduğu için fiyat bu kadar artıyor zaten, yoksa her ürün eklense çok daha düşük fiyata denk gelir.Benim attığım sistemde 32 GB ram ve 1 TB SSD var, gaming gen tr'de seçerse 32.2K oluyor, ekstra 2K vermeye gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.