Elektronik GamingGenTR Akko Klavyelerde İndirim

Merhaba Logitech G213 kullanıyorum bazı tuşları zor basmaya başladı o yüzden hotswap %75 klavye bakıyordum Akko klavyeler indirimdeymiş onlara bakayım dedim Valorant oynuyorum ben genellikle gecikme felan olur mu kablolu kullanacağım bu iki klavyeden birini almayı düşünüyorumda

Arkadaşlar bütçe ile ilgili problemim yok, klavye modellerinden anlamam gerçekten alınmalı dediğiniz bir model var mı. Yorumlara baktığımda 7th annivarsy çok övülmüş ama stok yok, bekleyip onu mu alayım, ya da başka bir model mi önerirsiniz?

7th Anniversary olan Akko V3 Piano olan versiyonuymuş nasıl böyle bir hata yapabiliyorlar anlamıyorum.
Az önce beni de aradılar. Dediler Cream Yellow değil V3 Piano Pro switchler ile gelecek. Hall Effect özellikleri ve 8000 Hz yoklama olacak mı diye sordum, olacağını iddia etti görevli. Dümdüz mekanik switchle gelecek ve rapid trigger gibi özellikler olmayacak diye söyledim kendisine. Kabul etmedi. İyi gönderin madem gelince olmadığını görüp iade ederim size dedim. Bakalım gerçekten de Hall Effect özellikleri olacak mı :D

Az önce beni de aradılar. Dediler Cream Yellow değil V3 Piano Pro switchler ile gelecek. Hall Effect özellikleri ve 8000 Hz yoklama olacak mı diye sordum, olacağını iddia etti görevli. Dümdüz mekanik switchle gelecek ve rapid trigger gibi özellikler olmayacak diye söyledim kendisine. Kabul etmedi. İyi gönderin madem gelince olmadığını görüp iade ederim size dedim. Bakalım gerçekten de Hall Effect özellikleri olacak mı :D
Gerçekten süperler. Peki bu fiyat bandında manyetik switch, Hall Effect klavye öneriniz var mıdır kablosuz?

Gerçekten süperler. Peki bu fiyat bandında manyetik switch, Hall Effect klavye öneriniz var mıdır kablosuz?
Kablolu olur derseniz EK75 RT var 2800'e.

Kablolu olur derseniz EK75 RT var 2800'e.
Aslında neredeyse tamamen karşılıyor isteklerimi ama kablolu olması biraz üzüyor. W75 de fena değil, 4.700'e çıkmak istemedim. 3.5 civarına tam şu ayarda kablosuz bulsam yapışacaktım.

Aslında neredeyse tamamen karşılıyor isteklerimi ama kablolu olması biraz üzüyor. W75 de fena değil, 4.700'e çıkmak istemedim. 3.5 civarına tam şu ayarda kablosuz bulsam yapışacaktım.
Ben de tam öyle düşünerek Akko'yu almıştım. Ancak Gaming.gen.tr yalancı bir firma olduğu için satışı yaptıktan sonra Hall Effect ibaresini kaldırdı. Malesef bu fiyat bandında kablosuz Hall Effect bir klavye yok...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı