Çözüldü GamingGenTR rezaleti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hamza1907

Femtopat
Merhaba arkadaşlar, ben bu siteden "www.gaming.gen.tr" hazır bir sistem sipariş ettim ve bir haftayı geçmesine rağmen sipariş halen hazırlanıyor durumda. Müşteri temsilcilerine ulaştığımda siparişin ne durumda olduğunu bile bilmiyorlar. Siz daha önce böyle bir durumla karşılaştınız mı, ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok yazdık çok çizdik, imzamda konu bile var.

Almayın kardeşim şu siteden hiçbir şey. Teknoloji sektörünün en berbat şirketi bunlar. Paranızla rezil olursunuz. Benim 1 ayı geçkin zamandır hem bilgisayarım hem param yok.

Bu saatten sonra bu şirketten dolayı mağduriyet yaşayan kişilere "Gaming.gen.tr'den alışveriş yapmışsın, gelip burada boşuna konu açma, bile bile lades." minvalinde yaklaşacağım.

Merhaba arkadaşlar, ben bu siteden "www.gaming.gen.tr" hazır bir sistem sipariş ettim ve bir haftayı geçmesine rağmen sipariş halen hazırlanıyor durumda. Müşteri temsilcilerine ulaştığımda siparişin ne durumda olduğunu bile bilmiyorlar. Siz daha önce böyle bir durumla karşılaştınız mı, ne yapmam gerek?
Evet o sürelere kadar ulaşabiliyor ürünün size gelmesi. Benimde 10 gün civarında sürmüştü ancak kargo çok güzel geldi hiçbir hasar yoktu ve iyi korunmuştu kasa. 8 9 Aydır kullanıyorum ve memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı