Garanti bonus nedir ve nasıl kullanılır?

magicfrozy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu sene ilk defa Garanti Bankası'ndan kredi kartı çıkarttım 2 3 gün alışveriş yaptım market restoran vs. dün kredi kartı hareketlerinde 2000 TL bonus yükleme gördüm. Borçların falan olduğu yerde toplam bonus 2000 yazıyor. Anladığım kadarıyla anlaşmalı iş yerlerinde kullanabileceğim bir para. Birkaç sorum var. Bu bonusları internet üzerinden kullanabilir miyim bir dijital ürün vs. almak için? Ayrıca mesela 500 TL harcamanın yanında 100 TL bonus kullanma gibi bir şartı var mı yoksa direkt 2000 TL'lik istediğim bir şeyi bonusla alabilir miyim? Bu bonusu kullanmak için herhangi bir ücret vs. harcamam gerekiyor mu yani? Garanti Bankası kullanan veya konu hakkında detaylı bilgisi olan birisi bana yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

BBVA'nın müşterilere sunduğu bir tür ödül çeşididir.
  • Anlaşmalı iş yerlerinde puan kullanacağınızı belirtip kullanım yapabilirsiniz.
  • İnternette de anlaşmalı iş yeri olan Hepsiburada ve Migros gibi sitelerde kart bilgisi girdiğinizde puan kullanım kutusu çıkabiliyor.
  • Siparişin bir kısmını puanla öderken kalanını kartınızla veya tamamını puanınızla ödemeniz mümkün fakat Migros gibi bazı sitelerde %100 puan kullanımına izin verilmiyor ve siparişin %20'sini kartınızla ödemeniz isteniyor.

Merhaba,

Bbva'nın müşterilere sunduğu bir tür ödül çeşididir.
  • Anlaşmalı iş yerlerinde puan kullanacağınızı belirtip kullanım yapabilirsiniz.
  • İnternette de anlaşmalı iş yeri olan Hepsiburada ve Migros gibi sitelerde kart bilgisi girdiğinizde puan kullanım kutusu çıkabiliyor.
  • Siparişin bir kısmını puanla öderken kalanını kartınızla veya tamamını puanınızla ödemeniz mümkün fakat Migros gibi bazı sitelerde %100 puan kullanımına izin verilmiyor ve siparişin %20'sini kartınızla ödemeniz isteniyor.

Anladım hocam çok teşekkür ediyorum öncelikle. Bonuslarınızı online alışverişlerinizde de kullanın! burada bulunan sitelerden birinde deneyeceğim şimdi eğer site izin veriyorsa %100'ünü puanla ödeyebiliyorum anladığım kadarıyla değil mi?

Bir para puan verilmiş hediye olarak. Bunu anlaşmalı olduğu yerlerden harcama yapabilirsiniz. Genellikle ben araç yakıtı alırken kullanıyorum.

Alışveriş merkezlerinde mağazalara gittiğiniz zaman yaptığınız alışverişlerde puanımı kullanmak istiyorum geçerli mi? diye sorduğunuz zaman evet geçerlidir denildiğinde, ister hepsini ister bir miktarını ödeyebilirsiniz.

Rica ederim.

Eğer site izin veriyorsa puan kullanımı yapabilirsiniz ama %100'ünü puanla ödeyip ödemeyeceğiniz siteye göre değişiyor. Mesela, Migros izin vermiyorken Hepsiburada izin veriyor.
Hocam internet sitesi üzerinden ödeme sayfasında puan sorgulama kısmında kartımı girip sorguladım ama hata oluştu kartı kontrol edin vs. diyor sebebini biliyor musunuz acaba ?

Hangi siteyi denemiştiniz?
1757871206925.png
Oyunfor hocam. PayTR ödeme yöntemi ile.

1757872185814.png

Hocam sanırım problem bu yüzdenmiş yarın yine deneyip sonucu yazacağım aynı problemi yaşayan olursa faydalansın diye.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı