Garanti için Vatan PC mi yoksa servis mi ?

Vatan çok da müşteri memnuniyetini düşünen bir firma değil. İnşallah en iyi şekilde çözersiniz.
 
Vatan çok da müşteri memnuniyetini düşünen bir firma değil. İnşallah en iyi şekilde çözersiniz.
Teşekkür ederim hocam, evet vatan bilgisayar müşteriyle ilgilenmiyor.
Eskiden asus formula 6 almıştım, bana kutusu açık ürün satmışlardı. Gittim şikayet ettim yensiyle kapalı kutuyla değişin dedim haftalarca uğraştırdılar en sonunda değiştim. Bundan sonra Vatandan da birşey almam.
 
Aklın yolu bir demek ki.

Merhaba nasılsınız? Asus ile ilgili bir gelişme var mı acaba? Kendilerine mail attım. Hep aynı oyalayıcı cevaplar.

Tekrardan merhaba. Az önce ilk etapta online chat ile görüştüm. Bana da aynı şekilde işlemci beklediklerini söylediler. Ben de elimdeki işlemcimi götürsem olmaz mı dedim. Belki olur servis ile bir görüşün ya da mail atın dediler. Aklıma müşteri hizmetlerini aramak geldi. Aradım ama aldığım cevap böyle bir uygulamalarının olmadığı yönünde oldu. Üzerine kendilerine mail attım bakalım maile cevap olarak ne gelecek.

Kendilerine atmış olduğum mail.
"Merhaba iyi günler şuan serviste bulunan anakartım 2011v3 işlemci beklemektedir. Ben teknik servisinize işlemci ile gitsem ve benim işlemcim ile denense. Hem süreç hızlanmış olur hem de müşteri olarak mağdur olmamış olurum.
Teşekkür eder iyi günler dilerim."
 
Hocam sizin anakart kaç gündür onlarda ? 20 iş günü olunca mecburen yeni anakart ile değilmeleri gerekiyor. Bende 20 günü bekliyorum ama daha çok var ay sonu 20 iş günü olucak.

Servise bak işlemcileri yok, müşterileri işlemci teklif ediyor.
 
Merhaba benim anakartım 2 Şubat tarihinde ellerine ulaştı. Servis girişi olarak 3 Şubat görünüyor neyse 1 gün bizden olsun.
Bildiğim kadarıyla Cumartesi günlerini de sayıyoruz eğer sayarsak 25 Şubat'ta doluyor 20 iş günü. Saymaz isek 1 Mart. Dün kendilerine yazdım elbet 0 20 gün dolacak diye. Arif olan anlar.
 
Hocam benim anakartta 2 şubatta servise gitti. İkimizde aynı durumdayız, şansa bakın.
 
Merhaba aynı kaderi paylaşıyoruz desenize. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

Sabah size mesaj yazdıktan sonra online chat ile görüştüm. Ne olur ne olmaz diye de yazışmaların ekran görüntüsünü aldım.
20 iş günü için Cumartesi günleri de sayılıyor. Ayrıca bir husus dikkatimi çekti. 20 gün ürünün kargoya verildiği tarihten itibaren başlıyormuş.
 
Süper haber hocam. Biraz sabır sonra değişim yaparlar.
 
Asus'a attığım maile cevap geldi işlemci kabul edemiyorlarmış.

Gelen cevap;

"Merhaba Ekrem Bey,

Talebiniz için teşekkür ederiz.

Servis noktasında işlemcinize zarar gelme ihtimaline karşı ne yazıkki bu talebiniz işleme alınmamaktadır. En kısa sürede cihazınızın işlemi tamamlanacaktır.

Saygılarımızla,
ASUS Müşteri Hizmetleri"
 
Ekrem hocam, birşey sormak istiyorum.
Diyelim ki 20 gün geçti ve anakartın değişim kararı çıktı ve vatanda da ürün yok. Asus'un servisi bana kendisi yeni anakart verebilir mi mağdur olmamam için ? Vermezse mağdur olursam asus yurt dışına mail atsam birşeyler değişir mi hocam ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…