Teşekkür ederim hocam, evet vatan bilgisayar müşteriyle ilgilenmiyor.Vatan çok da müşteri memnuniyetini düşünen bir firma değil. İnşallah en iyi şekilde çözersiniz.
Aklın yolu bir demek ki.vatan bilgisayar müşteriyle ilgilenmiyor.
Eskiden asus formula 6 almıştım, bana kutusu açık ürün satmışlardı. Gittim şikayet ettim yensiyle kapalı kutuyla değişin dedim haftalarca uğraştırdılar en sonunda değiştim. Bundan sonra Vatandan da birşey almam.
Tekrardan merhaba. Az önce ilk etapta online chat ile görüştüm. Bana da aynı şekilde işlemci beklediklerini söylediler. Ben de elimdeki işlemcimi götürsem olmaz mı dedim. Belki olur servis ile bir görüşün ya da mail atın dediler. Aklıma müşteri hizmetlerini aramak geldi. Aradım ama aldığım cevap böyle bir uygulamalarının olmadığı yönünde oldu. Üzerine kendilerine mail attım bakalım maile cevap olarak ne gelecek.bugün online chat ile asus servisle konuşup anakart neden beklemede diye sordum.
İşlemci bekliyorlarmış, koskoca serviste nasıl işlemci olmaz dedim şaşırdım asus da işlemci yok.
Yurt dışından geliyormuş, talep etmişler bekliyorlar.
Bana söylediklerine göre , eğer 20 iş günü içersinde işlem yapılmazsa yasalar gereği bana yeni anakart göndericeklermiş. Umarım öyle olur, tamir edebileceklerini zannetmiyorum.
Hocam sizin anakart kaç gündür onlarda ? 20 iş günü olunca mecburen yeni anakart ile değilmeleri gerekiyor. Bende 20 günü bekliyorum ama daha çok var ay sonu 20 iş günü olucak.Aklın yolu bir demek ki.
Merhaba nasılsınız? Asus ile ilgili bir gelişme var mı acaba? Kendilerine mail attım. Hep aynı oyalayıcı cevaplar.
Tekrardan merhaba. Az önce ilk etapta online chat ile görüştüm. Bana da aynı şekilde işlemci beklediklerini söylediler. Ben de elimdeki işlemcimi götürsem olmaz mı dedim. Belki olur servis ile bir görüşün ya da mail atın dediler. Aklıma müşteri hizmetlerini aramak geldi. Aradım ama aldığım cevap böyle bir uygulamalarının olmadığı yönünde oldu. Üzerine kendilerine mail attım bakalım maile cevap olarak ne gelecek.
Kendilerine atmış olduğum mail.
"Merhaba iyi günler şuan serviste bulunan anakartım 2011v3 işlemci beklemektedir. Ben teknik servisinize işlemci ile gitsem ve benim işlemcim ile denense. Hem süreç hızlanmış olur hem de müşteri olarak mağdur olmamış olurum.
Teşekkür eder iyi günler dilerim."
Hocam benim anakartta 2 şubatta servise gitti. İkimizde aynı durumdayız, şansa bakın.Merhaba benim anakartım 2 Şubat tarihinde ellerine ulaştı. Servis girişi olarak 3 Şubat görünüyor neyse 1 gün bizden olsun.
Bildiğim kadarıyla Cumartesi günlerini de sayıyoruz eğer sayarsak 25 Şubat'ta doluyor 20 iş günü. Saymaz isek 1 Mart. Dün kendilerine yazdım elbet 0 20 gün dolacak diye. Arif olan anlar.![]()
Süper haber hocam. Biraz sabır sonra değişim yaparlar.Merhaba aynı kaderi paylaşıyoruz desenize. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Sabah size mesaj yazdıktan sonra online chat ile görüştüm. Ne olur ne olmaz diye de yazışmaların ekran görüntüsünü aldım.
20 iş günü için Cumartesi günleri de sayılıyor. Ayrıca bir husus dikkatimi çekti. 20 gün ürünün kargoya verildiği tarihten itibaren başlıyormuş.![]()
Ekrem hocam, birşey sormak istiyorum.Asus'a attığım maile cevap geldi işlemci kabul edemiyorlarmış.
Gelen cevap;
"Merhaba Ekrem Bey,
Talebiniz için teşekkür ederiz.
Servis noktasında işlemcinize zarar gelme ihtimaline karşı ne yazıkki bu talebiniz işleme alınmamaktadır. En kısa sürede cihazınızın işlemi tamamlanacaktır.
Saygılarımızla,
ASUS Müşteri Hizmetleri"
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.